Cum a fost la Rocambolesque

Vă spuneam marti că am fost invitate să facem brioşe pentru lansarea Rocambolesque. Gazda este o persoană minunată, deci evenimentul nu putea fi altfel. Brioşele au fost foarte bine primite, s-au simţit minunat, au plăcut, s-au terminat repede.Şi de data aceasta am ales să pregătim una dintre reţetele noastre preferate (şi nu doar a noastră) adică, aceasta + o altă rețetă, brioşe cu vanilie (reţeta într-o postare viitoare).Cu drag, emoţii şi entuziam ne-am prezentat la eveniment.Si ca să vedeţi cum a fost, mai jos câteva imagini:).

Înainte…

Şi după…..




Am folosit ciocolată gourmet de la Sugar Spice


Şi ca să fim sigure că’s bune le-am şi gustat:))


Gata de plecare


Multumim Oana,pe curand!

şi lui Co’♥

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


15 răspunsuri la Cum a fost la Rocambolesque

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.