Tort raw-vegan de ciocolata

Ziua de joi aduce o reteta delicioasa si sanatoasa. Pentru ca temperatura de afara ne indeamna sa nu dam drumul la cuptor, ne-am gandit sa pregatim un tort raw-vegan. Am umplut cosul cu bunatati de la Sano Vita si ne-am pus pe treaba. Nu uitati ca daca va plac produsele Sano Vita, va invitam sa aruncati o privire pe magaziunul online, iar la comanda pe www.sanovita.ro introducand codul promotional ‘sisterskitchen’, veti primi 15% reducere de fiecare data! 

Tort raw-vegan de ciocolata
Tort raw-vegan cu ciocolata

Ingrediente blat

Ingrediente crema

Mod de preparare blat

  • Migdalele si curmalele se lasa la hidratat, in vase diferite, cel putin 2 ore. Dupa care se clatesc sub un jet puternic de apa. Apa in care s-au hidratat nu o vom folosi.
  • Maruntim curmalele bine, apoi adaugam migdalele, pudra de cacao, siropul de agave si mixam bine.
  • Punem compozitia presand bine intr-o forma de tort detasabila – noi am folosit o tava cu diametrul de 20. Se lasa in congelator pana la prepararea cremei.

Mod de preparare crema

Se maruntesc in blender toate ingredientele, pana obtinem o crema fina.

Se pune peste blat si se da la congelator minim 6 ore.

Se decoreaza dupa preferintele fiecaruia si se mananca cu drag.

Cu drag,

Iolanda si Georgiana

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.