Hristos a Înviat!
Bine v-am regăsit, dragilor! Gata cu vacanţa şi cu mesele copioase:). Până revenim cu reţetele pe care le-am pregătit pentru masa de Paşte, vă vom ispiti cu câteva salate. Astăzi vă prezentăm o salată simplă, rapidă şi hrănitoare, este ideală pentru un prânz sau o cină rapidă.;)
Ingrediente:
200 g fasole albă fiartă
O conservă ton în suc propriu, scurs bine
1 conserva porumb dulce (spălat şi scurs bine de apă)
2-3 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
2 linguri ceapă roşie sau albă, tăiată peştişori
Puţină brânză
Noi am folosit şi un gălbenuş de ou fiert – opţional
3-4 linguri ulei de măsline
Zeamă de la o jumătate de lămâie
Sare, piper
Mod de preparare:
1. Într-un bol, amestecăm fasolea, porumbul, tonul, pătrunjelul, brânza şi ceapă.
2. Într-un alt bol, amestecăm uleiul cu zeama de lămâie, sarea şi piperul.
3. Se toarnă dressingul peste ingredientele din primul bol şi amestecăm uşor.
Poftă bună!
Cu drag,
Georgiana şi Iolanda
2 răspunsuri la Salata de fasole, porumb, ton si patrunjel