Mancare de spanac cu naut. Reteta de post

O reteta foarte simpla si rapida. Mancam destul de des spanac cu naut, chiar si cand nu tinem post. Prima oara am gustat in Spania, si ne-a placut la nebunie, chiar daca la prima vedere nu este un fel de mancare apetisant. Cand nu tinem post, ii punem si un ou ochi deasupra. Reteta de azi este putin picanta, asadar numai buna sa ne incalzim intr-o zi de iarna. Am apelat cu drag la nautul deja fiert in conserva – Sun food. 😉

Ingrediente pentru 2-3 portii:

• 2 cepe
• 2 catei de usturoi
• 300 g spanac congelat
1 conserva de naut Sun Food, scurs
• 2 linguri ulei de masline extravirgin
• sare, piper, fulgi de ardei iute
• optional 1/2 cana supa de legume ( in loc de apa)

Mod de preparare:

1. Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in ulei si o lingura de apa.
2. Adaugam spanacul si 1/2 cana de apa sau supa de legume.
3. Dupa 7-8 minute se adauga fulgii de ardei iute si boabele de naut
scurse de lichidul din conserva.
4. Se potriveste de sare si piper, si se lasa inca vreo 5 minute pe foc, cat sa se amestece aromele.


Pofta buna!

Cu drag,

Iolanda & Georgiana

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


3 răspunsuri la Mancare de spanac cu naut. Reteta de post

  1. foarte tentanta reteta si cu siguranta delicioasa.

  2. Mihai

    Buna combinatia! Plus o lingurita de turmeric, fulgii de ardei inlocuiti cu garam masala, far sare si cu mai mult piper. Stropit si cu putin ulei de masine la final. Bun-bun!

  3. Tare apetisant, super prezentare! Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.