Tiramisu la pahar

Cel mai bun tiramisu l-am mancat in Italia, in superbul oras Taormina. ❤ Il pregatim acasa destul de des pentru ca ne plac foarte mult deserturile cu cafea. Cel mai bun mascarpone il cumparam de la Supermecato, magazinul unde gasesti produse italienesti autentice si de unde cu greu pleci cu un singur produs. 😉

Ingrediente

  • 500 gr mascarpone
  • 150 ml smantana pentru frisca
  • 125 gr zahar pudra
  • 5 oua
  • 2 pachete piscoturi
  • 300 ml cafea tare

Mod de preparare

  • Smantana se bate pana devine frisca si se da la rece.
  • Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra.
  • Separat se bat galbenusurile pana devin ca o crema, pana se deschid la culoare.
  • Mascarpone se bate cu o lingura de zahar pudra. Se adauga frisca batuta, adaugam si galbenusurile amestecand usor si la final albusurile.
  • Punem crema intr-un pos si adaugam in fiecare pahar un strat de crema, peste se pun piscoturi inmuiate in cafea, pe urma un alt strat de crema, din nou piscoturi si la final crema. Se da la rece minim 3 ore.

Enjoy!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.