Cupcakes cu cacao,cafea şi merişoare

Încă puţin şi vine vacanţaaa!Nu mai avem stare,suntem leneşe şi abia aşteptăm să ne luăm zborul:)) dar până atunci let’s party:D,de acord? Şi în acestă lună, Emily ne încântă şi ne invită la al ei Tea Party delicios. Culoarea lunii este mov şi am ales să ne răsfăţăm cu o reţetă de pe blogul lui Emily la care am făcut mici modificări.Sunt extrem de bune, delicate şi creează dependenţă:D
Vă dorim o zi plină de zâmbete!

*Accesoriile sunt de la Corelli Atmosphere.



Ingrediente :(12 bucăţi)
125 gr făină
200 gr zahăr+2 linguri de zahăr
5 linguri cacao neagră
1 linguriţă praf de copt
un praf de sare
113 gr unt nesărat topit-călduţ
2 ouă mari
3/5 linguri cafea fierbinte
50 gr merişoare (opţional)
Crema:
220 gr ciocolată albă
200 ml frişcă lichidă

1. Amestecăm într-un bol ingredientele uscate (mai puţin zahărul).
2. Intr-un alt bol mixăm ouăle cu zahărul bine până devin cremoase.Adăugăm untul topit şi cafeaua fierbinte.Amestecăm 5 minute la viteză medie.
3. Adăugăm amestecul de ingrediente uscate puţin câte puţin, continuând să mixăm până la omogenizare.
4. Se coc la cuptorul preincălzit la foc mediu cca 20-25 minute, după care se lasă la răcit pe un grătar.
Crema:
Topim ciocolata la bain marie după care o amestecăm cu frişca lichidă (puţin incălzită,Nu fierbinte!) Compoziţia se dâ la rece pentru minin 6 ore,după care se poate folosi la decorat.



Ce planuri de vacanţă aveţi dragilor?:)

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


10 răspunsuri la Cupcakes cu cacao,cafea şi merişoare

Lasă un răspuns la Emily Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.