Mărtisor de ciocolată. Fructe trase in ciocolată albă.

A sosit primăvara! ❤
Pentru acest 1 Martie, noi v-am pregătit niste mărtisoare delicioase. Nimic nu se compara cu un cadou pregatit chiar de voi. Au fost cateva norocoase care au primit deja mărtisorul nostru de ciocolată.
Reteta este din primul număr al revistei torturi Disney Magia Dulciurilor ,revistă despre care vă vorbeam ceva timp, in această postare.
Vă dorim o primavară minunată! ❤❤?

Fructe trase in ciocolata alba

Fructe trase in ciocolata alba

Fructe trase in ciocolata alba

Ingrediente pentru 18 bucati:
225 gr ciocolata alba, taiata marunt (noi am folosit belgiană )
5 linguri zmeură liofizata tocata grosier (puteți folosi si deshidratata)
4 linguri fistic nesărat (noi am folosit alune prajite nesărate, tocate grosier)

Mod de preparare:

1. Noi am folosit doua forme de silicon ca cele din imagini. Daca nu aveti, puteti folosi o tava mai mica pe care o veti tapeta cu hartie de copt.
2. Topiti ciocolata alba la bain-marie (baie de aburi), amestecand pana se topește. Luati de pe foc.
3. Adaugati zmeura si alunele.
4. Turnati compozitia in formele pregatite, nivelati si lasati sa se aseze la temperatura camerei sau direct la rece, cum am facut noi, pentru ca nu mai aveam rabdare ?. Am asteptat vreo 2 ore si gata! Pam-pam ??

Enjoy!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *