Pentru cei care sarbatoresc astazi Valentine’s Day, am pregatit o reteta simpla, dar cu un rezultat spectaculos.Va dorim o zi zambareata si dulce!
Ingrediente pentru biscuiti (pentru 2 tavi de aragaz):
250 gr unt
100 g zahar fin
300 gr faina
1 varf de bicarbonat
1 esenta de migdale
5 linguri cacao
100 g zahar fin
300 gr faina
1 varf de bicarbonat
1 esenta de migdale
5 linguri cacao
Crema:
250 g mascarpone
5 linguri zahar pudra
100 g unt moale
fulgi de ciocolata (optional)
1. Dupa ce biscuitii au fost pregatiti dupa reteta de aici, pregatim crema.
2. Intr-un bol punem mascarpone impreuna cu 5 linguri zahar pudra.
4. Biscuitii se sfarama.
5. Se pune cate un strat de biscuiti faramitati, apoi un strat de crema.
6. Intre straturi se pot pune si fulgi de ciocolata.
Comentarii de pe Facebook
20 răspunsuri la Desert cu biscuiti si mascarpone