În zilele călduroase, te poţi răsfăţa cu un desert uşor şi irezistibil. Iată o reţetă care se pregăteşte uşor şi este bună de te lingi pe degete.:))
Ingrediente pentru 3 porţii:
500 g cireşe
200 g făină
80 g unt
10 linguri zahăr
7-8 linguri nucă de cocos-opţional
1. Cireşele se spală şi se curăţă de sâmburi.
2. Se pun într-un castron şi deasupra presărăm 4 linguri de zahăr.
Între timp pregătim aluatul. Amestecăm cu vârfurile degetelor făina, zahărul, nuca de cocos şi untul, până obţinem un aluat sfărâmicios.
3. Ungem cu unt forme individuale sau o tavă.
4. Aşezăm un strat de cireşe şi deasupra sfărâmiturile de aluat.
5. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se coace până devine aurie, aproximativ 35 de minute.
Enjoy!
6 răspunsuri la Crumble cu cireşe