Un desert excelent pentru o duminică liniştită de toamnă. Se prepară rapid şi cu siguranţă va satisface pofta de dulce a oricărui pofticios. Am repetat reţeta, şi am umplut cu această cremă câteva mini tarte…mmmmm ♥♥♥
Ingrediente pentru 3-4 pahare:
250 ml lapte
50 g ciocolată 50% cacao
2 gălbenuşuri
30 g zahăr
20 g amidon sau dacă nu aveţi… se poate înlocui cu nişte faina: D
1. Într-o cratiţă se pune laptele împreună cu ciocolată rasă. Se lasă să se topească la foc mic.
2. Separat se amestecă gălbenuşurile cu zahărul şi amidonul/faina. Se pune compoziţia peste amestecul de lapte şi ciocolată. Se amestecă continuu, până se îngroaşă.
3. Se ia de pe foc şi se toarnă în pahare.
Enjoy!
6 răspunsuri la Cremă de ciocolată la pahar