Bomboane Bounty

     Vă place Bounty ? Noi nu-l putem refuza niciodată! Aşa că am ales să facem nişte bomboane după reţeta Bounty Bars a  Laurei Adamache şi vă spunem sigur că a  fost o alegere bună!
  Ingrediente (25 buc)
·         85 gr zahar
·         50 gr unt
·         200 gr frisca lichida
·         200 gr fulgi de nuca de cocos
·         300 gr ciocolata cu lapte

Punem pe foc untul, frisca si zaharul.

Luam cratirta la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos si amestecam bine.  

 Compozitia o lasam la rece 30 minute.Formam bile si le ”inecam” in ciocolata.Le lasam la scurs pe un gratar.

     Daca nu ne grabim sa le servim le tinem peste noapte la rece si le imbracam in ciocolata a doua zi. 

 Enjoy!
Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


13 răspunsuri la Bomboane Bounty

Dă-i un răspuns lui Roxana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.