Punem pe foc untul, frisca si zaharul.
Luam cratirta la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos si amestecam bine.
Compozitia o lasam la rece 30 minute.Formam bile si le ”inecam” in ciocolata.Le lasam la scurs pe un gratar.
Punem pe foc untul, frisca si zaharul.
Luam cratirta la o parte de pe foc si adaugam nuca de cocos si amestecam bine.
Compozitia o lasam la rece 30 minute.Formam bile si le ”inecam” in ciocolata.Le lasam la scurs pe un gratar.
wow!
:)Asa am zis si noi cand am vazut reteta si ne-am pus pe treaba imediat…sunt delicioase!
Yammyyyyyy….. Cocos si ciocolata….ce iti mai poti dori?
He,he..buna combinatia,nu?
pupici
ummm..abia astept sa incerc si eu..dupa cate
vad..clar…o sa merite efortul:)
Vali scumpa, extisa doua tipuri de cacao: una mai deschisa la culoare care de obicei se vinde in ambalaje albastre si care e deja amestecata cu zahar si una mai inchisa la culoare, amara care se vinde in ambalaje rosii.Daca vrei sa iasa dulci dulci, si nu ai cacao dulce, scoate o lingura de cacao din reteta si adauga 1 cu cocos in plus. Pup cu drag!VA:F [1.9.17_1161]please wait…VA:F [1.9.17_1161](from 0 votes)
Chiar merita, sa ne spui daca ti-au placut:)
Suuuper:)Andreea M.
Multumim,Andreea M:)…pupici
ma gandeam azi ce sa pregatesc pentru niste prieteni..clar am gasit aici cel putin 5 ideei..acuma mai sa ma hotarasc care din ele..toate par delicioaseeeee..:)anca
Anca, ne bucuram foarte mult si speram sa placa si prietenilor tai ce ai ales.Te pupam si te mai asteptam:)……multumim de vizita si de aprecieri
Oare se poate folosi lapte condensat in loc de frisca lichida? Multumesc!
Sincer, nu stim daca se poate inlocui frisca lichida cu laptele condensat. Ceva asemanator ar fi bomboanele Rafaello, reteta o gaesti pe blog. Indiferent de rezultat, sa ne spui si noua cum au iesit 🙂