Somon sălbatic tras la tigaie

Concursul „Insipirattion Food Marathon„, organizat de Electrolux a ajuns la final. Astăzi este ultima temă şi cea mai uşoară am spune noi, adică Reţeta în 30 minute. Ne-am întors pe toate părţile, ne-am vorbit şi am ajuns la peşte! Aşa că astăzi vom mânca un preparat extrem de bun, rapid şi sănătos.


Ingrediente:
2 fileuri de somon sălbatic
1 mâna de rucula
2 linguri rodie
ulei de măsline, sare, piper
1-2 căţei de usturoi pisaţi
mărar, lămâie

1. Spălam peştele şi-l ştergem bine cu hârtie absorbantă.
2. Amestecăm usturoiul, mărarul şi 2 linguri ulei de măsline. Adăugăm sare şi piper, apoi punem amestecul peste peste.

3. Se încing 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie, după care se pune fileul cu pielea în jos. Se lăsă în jur de 4 minute, apoi se întoarce pe partea cealaltă. Se ţine încă 3 minute şi se ia tigaia de pe foc.
4. Într-o farfurie se pune rucula în mijloc şi presăram cele 2 linguri de rodie. Se adăugă fileul de somon peste rucula. Se serveşte stropit cu zeamă de lămâie.

Poftă bună!

Cu această reţetă participăm la concursul „Insipirattion Food Marathon„, organizat de Electrolux.

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


23 răspunsuri la Somon sălbatic tras la tigaie

  1. Ne place place place. Pentru ca se prepara foarte rapid si pentru ca este o reteta delicioasa!
    Bafta sisters!

  2. Ramona

    Mama….cum arata si cat de delicios trebuie sa fie!!! Bine ca se mananca peste in wk!!! Sunteti geniale sisters!

  3. BUUUNN! Eu pun mai pe seara reteta ;). PUP!

  4. Irina

    Mmm, arata delicios!:)

  5. Stiti cat imi place somonul, nu? 😀

  6. Ce bunătate și unde mai pui că este foarte sănătos felul de mâncare propus de voi. Succes!

  7. Ana

    sanatate curata! Bafta fetelor :*

  8. Nu poti sa gresesti cu un preparat ca asta!
    Succes!

  9. super delicios <3
    Succes fetelor!

  10. Sisters' Kitchen

    Sa fie,multumim Emily**

  11. Tony

    foarte delicios, mult,mult succes fetelor!

  12. adina

    Este delicios,dar de unde gasim somon salbatec proaspat?

  13. cristina

    asta/i reteta de 10 minute, nu de 30

    • Sisters' Kitchen

      Pai si? cu atat mai bine daca se pregateste mai repede…sau e ceva nasol faptul ca e mai usor decat am scris noi? nu ti-au iesit calculele in bucatarie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *