Neaţa, cu o oarecare întârziere postăm reţeta acestor paste super rapide :).
Nu sunt multe de povestit, simplu şi bun, cam aşa am caracteriza această reţetă.
* Vă dorim un weekend cât mai frumos!
Ingrediente:
paste – orice fel de paste
1 mâna de spanac congelat sau puteţi folosi spanac proaspăt
2 căţei de usturoi tăiaţi feliuţe
brânză tăiată cubuleţe sau sfărâmată – noi am folosit un caş nu foarte dulce
+ optional puteti adauga si 2 linguri de parmezan ras
sare, piper
2-3 linguri ulei de măsline
1. Pastele se fierb al dente.
2. Între timp, se pune usturoiul într-un wok cu 2 linguri de ulei de măsline. Se sotează puţin, fără a-şi schimba culoarea, deoarece devine amar.
3. Spanacul se pune şi el în wok şi se sotează la foc mic, adăugând 2 linguri de apă.
4. Pastele scurse de apă, se amestecă cu brânza şi se pun în wok.
Se amestecă totul si se lasa pe foc circa 2 minute.
Poftă bună!
4 răspunsuri la Paste cu spanac