Omletă din ouă de prepeliţă

Începem ziua cu o omletă simplă şi sănătoasă. Cu toţii am auzit despre efectele terapeutice ale curei cu ouă de prepeliţă. Ele conţin mult mai multe vitamine şi substanţe minerale comparativ cu ouăle de găină.
Aşadar, aceasta este prima reţetă dar vor mai urma şi altele.
Stay tuned:)

Ingrediente pentru 1 porţie:
8 ouă de prepeliţă
2 linguri lapte
1/2 linguriţă mărar proaspăt – se poate înlocui cu mărar uscat
Sare, piper după gust
1 lingura ulei de măsline

1. Într-un bol, amestecăm ouăle cu laptele, sarea, piperul şi mărarul.
2. Într-o tigaie de ceramică sau de teflon, se pune lingura de ulei de măsline.
3. Se toarnă amestecul de ouă în tigaie şi mişcaţi tigaia pentru a distribui uniform amestecul.
4. Cu ajutorul unei spatule sau a unei farfurii, se întoarce omleta şi se mai ţine pe foc 2 minute.

* Se serveşte imediat cu pâine prăjită şi roşii.

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


4 răspunsuri la Omletă din ouă de prepeliţă

  1. Super, super! Exact asta ma pregatesc sa fac si eu… cu hribi uscati. Imi place ca mereu suntem pe aceeasi lungime de unda!

    Pup cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *