Omletă cu ton şi roşii

Neaţa!
Se spune că o zi bună începe cu un mic dejun consistent. În cazul nostru începe cu o omletă bună,bună!

Ingrediente pentru 1 porţie:
2 ouă
1/2 conservă de ton în suc propiu
2 roşii mici
1 fir de ceapă verde
sare, piper, oregano
1 lingură ulei de măsline
1 linguriţă de lapte


1.
Înr-un castron se bat bine ouăle împreună cu 1 linguriţă de lapte, sare, piper şi oregano.
2. Încingeţi bine uleiul într-o tigaie, de preferinţă de teflon. Se adaugă tonul şi ceapa şi se amestecă cu o lingură de lemn 2 minute.
3. Turnaţi compoziţia de omletă şi învârtiţi tigaia pentru a pregăti o omleta egală. Se prăjeşte la foc mic, până se încheagă pe margini.

4. Se întoarce cu grijă pe partea cealaltă, până se rumeneşte.
5. În ultimul minut se pun roşiile doar pe jumătate de omletă, după care se pliază.

Poftă bună!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


10 răspunsuri la Omletă cu ton şi roşii

Lasă un răspuns la gen Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.