Omletă cu prosciutto

Omleta este întotdeauna o soluţie excelentă pentru  un mic dejun consistent.
Şi fiindcă ne plac atât de mult brioşele, ne-am gândit să încălcăm ‘regulile’ şi să folosim formele acestora pentru pregătirea unei omlete cu prosciutto, cu care ne-am răsfăţat  într-una din aceste dimineţi.

Am vrea să ştim, care sunt ingredientele voastre preferate pentru omletă ?


Ingrediente:
4 ouă
4 linguri de lapte
6 felii de prosciutto
2 fire de ceapă verde
6 măsline
2 roşii cherry
o mână de caşcaval tăiat cubuleţe
1/4 linguriţă pătrunjel proaspăt/ uscat tocat mărunt
sare şi piper

1. Ouăle se amestecă cu laptele. Se bat bine cu telul, se adaugă caşcavalul, sarea şi piperul.
2. Ceapa şi măslinele se taie mărunt, după care le punem peste ouă.

3. Într-o tavă de brioşe punem câte o felie de prosciutto, încercând să nu lăsăm spaţiu neacoperit (un lucru la care nu ne-am descurcat prea bine:)).

4. Luăm un polonic şi cu grijă umplem formele.

5. Deasupra punem câte o felie de roşie şi introducem tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20-25 de minute.
Se servesc calde.

                                                                 Poftă bună!     

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


15 răspunsuri la Omletă cu prosciutto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.