Omleta cu patrunjel

Fani ai patrunjelului, uniti-va! 😁
O idee de mic dejun rapid si sanatos. Omleta cu patrunjel este usor de preparat, gustoasa si contine doua ingrediente simple, nelipsite din bucataria noastra.
Oul este un aliment complet, o sursa buna de proteine si vitamina A. Patrunjelul contine mai multa vitamina C decat citricele, este un bun diuretic si o sursa importanta de vitamine din grupul B.

Ingrediente:

• 3 oua
• 2 linguri patrunjel proaspat
• 2 linguri de smantana
• sare,piper
• 1 lingura de ulei de masline

Mod de preparare:

1. Intr-un bol se bat cele 3 oua cu smantana, sarea, piperul si patrunjelul tocat.
2. Am folosit o tigaie mica-de 12 cm.
3. Se incinge uleiul in tigaie si se toarna ouale batute.
4. Acoperim cu un capac si lasam 2-3 minute, dupa care intoarcem omleta. Mai lasam inca 1-2 minute si gata.

Pofta buna!

Cu drag,
Iolanda & Georgiana

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *