Mic dejun cu mango-Mango Lassi

Pentru că ne place foarte mult mango am ales pentru mic dejun acest desert indian, Mango Lassi-adica amestec de iaurt cu mango.Lassi este cea mai iubită bautură indiană.Este dulce,cremoasă răcoritoare,te inviorează şi te binedispune….e prea simplă de făcut ca sa nu o incercaţi….pe bune!Noi am ales varianta dulce dar se poate face si cu sare si condimente indiene…după gustul fiecăruia:).

*Cele mai potrivite fructe sunt cele foarte coapte.

Ingrediente:(2 porţii)
2 mango coapte
un iaurt mic,
o cană mică de lapte,
3 linguri de zahăr
zeama de la 1 lămâie
cardamom (opţional)
5 biscuiţi digestivi (opţional)

1.Curăţaţi mango, îndepărtaţi-le sâmburele şi feliaţi-le.Stropiţi-le cu zeama de lămâie.
2.Puneţi iaurtul,zaharul şi mango în blender şi pasaţi bine.
3.Adăugaţi laptele si biscuiţii (doar daca vreti) şi pasaţi încă 30 de secunde pentru a obţine o băutură cremoasă.
4.Turnaţi într-un pahar înalt.
5.Mango lassi se serveşte imediat,sau după ce a fost ţinut câteva ore la frigider.
Se poate da cu încredere şi copiilor pentru că este foarte sănătoasă:).

Vă dorim un weekend cel puţin la fel de zâmbăreţ ca al nostru!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


7 răspunsuri la Mic dejun cu mango-Mango Lassi

  1. DiaMar bucataria galbena

    O aroma minunata.Si mie imi place mango foarte mult.

  2. Bun tare! L-am probat si eu…

  3. Constantinescu Giulia

    l-am savurat dupa ce am dascoperit reteta ,multumim de informare

  4. Pingback: Mango lassi | KissTheCook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *