Frigănele

Cum poţi avea un mic dejun delicios fără să petreci prea mult timp în bucătărie? Ei bine, Da, am făcut frigănele! Şi nu am dat în mintea copiilor doar că nu am mai mâncat de când eram mici…şi să tot fie vreo câţiva ani buni de atunci:)). Ştim doar că aşa repede cum le-am făcut aşa au şi dispărut.

Ingrediente (2 porţii)
250 ml lapte
2 linguri de zahăr
2 ouă
4 felii de pâine
50 g unt
zahăr brun

Se pune într-un castron laptele şi în alt castron se pun ouăle bătute. Feliile de pâine se înmoaie în lapte, se dau prin oul bătut şi se pun într-o tigaie cu untul la prăjit, până se rumenesc.
Se pudrează cu zăhar brun.

                                                                Poftă bună!
Photos by Cornelia Gaie

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


3 răspunsuri la Frigănele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.