Paste wok cu bambus si urechi de lemn

In urma unui giveaway lansat in urma cu ceva vreme pe pagina de instagram, v-am promis o reteta cu produsele oferite de catre cei de la www.shan-shi.ro .

Paste wok cu bambus si urechi de lemn
Paste wok cu bambus si urechi de lemn

Ingrediente

  • 1 morcov, taiat bastonase foarte subtiri
  • 2 fire ceapa verde, taiat marunt
  • 2 fire de usturoi verde, taiat marunt
  • 1/2 ardei iute, taiat marunt
  • 3 catei de usturoi, taiat feliute subtiri
  • 10 grame ciuperci shitake deshidratate
  • 10 grame urechi de lemn deshidratate
  • aproximativ 50 grame muguri de bambus Shan’shi
  • 150 grame paste wok Shan’shi
  • 1 lingura ulei de susan Shan’shi
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri sos pentru wok Shan’shi
  • 1 lingura sos soia Shan’shi
  • 3-4 linguri supa de legume din cub sau homemade

Mod de preparare

  • Scufundati ciupercile deshidratate in apa fierbinte timp de 15-20 min. Clatiti bine sub jet de apa
  • Morcovul se trage la wok intr-o lingura de ulei de floarea soarelui.
  • Adaugam ciupercile, bambusul, o parte din ardeiul iute si usturoiul ( ambele tipuri ) . Se calesc 2-3 minute.
  • Adaugam cele 2 sosuri si supa de legume.
  • Se adauga pastele. Se trage totul la wok pentru aproximativ 2-3 minute, pana ce aromele se imprietenesc. La final adaugam uleiul de susan pentru extra flavor.
  • Se impart pastele in doua boluri si pe deasupra punem ceapa si ardei iute.
Paste wok cu bambus si urechi de lemn

Pofta buna!

Cu drag,

Iolanda si Georgiana

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.