Dovleac copt

Cea mai simplă reţetă cu dovleac! Preparat în felul acesta, dovleacul îşi păstrează propietăţile şi aroma. So…enjoy!

Ingrediente:
1 dovleac
miere şi scorţisoară (opţional)

1. Dovleacul se curăţă de seminţe şi se taie bucăţi.
2. Se pune într-o tavă de cuptor pe care am pus hârtie de copt.
3. Se bagă tava la cuptor şi se lasă aproxiativ 1 oră.
4. După ce s-a copt, servim dovleacul uns cu puţină miere şi presărat cu scorţisoară.

                                                    

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


2 răspunsuri la Dovleac copt

Lasă un răspuns la Emily Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.