Dovleac copt

Cea mai simplă reţetă cu dovleac! Preparat în felul acesta, dovleacul îşi păstrează propietăţile şi aroma. So…enjoy!

Ingrediente:
1 dovleac
miere şi scorţisoară (opţional)

1. Dovleacul se curăţă de seminţe şi se taie bucăţi.
2. Se pune într-o tavă de cuptor pe care am pus hârtie de copt.
3. Se bagă tava la cuptor şi se lasă aproxiativ 1 oră.
4. După ce s-a copt, servim dovleacul uns cu puţină miere şi presărat cu scorţisoară.

                                                    

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


2 răspunsuri la Dovleac copt

  1. Emily

    imi place foarte mult dovleacul copt si cand am vazut fotografia ta, toate amintirile cu bunica si toate serile pline de povesti si vise frumoase mi-au revenit in minte! :* arata minunat si e delicios!

  2. Sisters'Kitchen

    Multumim:)
    noi nu ne mai saturam de el:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *