Standul Sisters’Kitchen la ”Electrolux Taste Festival”

Sfârşitul verii vine cu o provocare pe masură. De la Electrolux! De data aceasta vorbim despre Festivalul Taste of Rome, unul dintre festivalurile culinare din Europa la care Electrolux este partener oficial în acest an. Festivalurile Taste sărbătoresc cele mai frumoase experienţe culinare pe care le are de oferit Europa dând vizitatorilor şansa de a degusta cele mai fine mâncăruri de la restaurante de top, de a se întâlni cu mari maeştri bucătari şi de a cunoaşte furnizori de calitate. Cui nu i-ar placea să fie acolo? La Roma? Ce ne propune Electrolux de data aceasta? Ce trebuie să facem noi ca să câstigăm ?
Vom răspunde provocării şi ne vom imagina că ne aflăm în calitate de expozant la acest festival delicios. Dar cum? Care ar fi cei mai importanţi paşi? Mmmm, păi să vedem la ce ne-am gândit noi:

1. Întâi ne-am documenta despre cine sunt cei care organizează festivalul, care este locaţia, cine mai participă şi care e tema festivalului. Si despre regulament, condiţiile de participare şi ce taxe presupune participarea.

2. Ne-am stabili o strategie de participare în funcţie de tema festivalului.

3. Am alege felul în care să ne amenajăm standul – mobilier, decor, materiale promoţionale (roll-up-uri, cărţi de vizită, flyere, sacose şi insigne imprimate cu logo-ul Sisters’Kitchen), astfel încât să fie o atmosferă în ton cu produsele noastre: de nerefuzat 🙂

4. Planul de comunicare cu vizitatorii: înafară de materialele promoţionale menţionate la pasul 3, ne-am dori o abordare interactivă, implicarea vizitatorilor în ceea ce facem noi (de exemplu: decorarea brioşelor, biscuiţilor etc.). De asemenea, oamenii vor pleca de la standul nostru cu cate o mostră/mini-prajitură.

5. În final, am ruga organizatorii să ne dea feedback, am scrie pe blog despre experienţa noastră şi ne-am interesa de felul în care se va continua acest proiect.

Aceasta este prima tema a concursului, vor urma alte trei.Să ne ţineţi pumnii!

Cu drag,
Georgiana si Iolanda

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.