Sisters’Kitchen la Read my mind 7 o’clock tea&fashion

Modă, ceai, prăjituri, oameni frumoşi, o locaţie minunată = propunerea noastră pentru marţi, 16 aprilie ora 19.00. Ce spuneţi?:)
Detalii mai jos si aici: Read my mind 7o’clocktea&fashion

210x300
”Marti, 16 aprilie, de la ora 19:00, la ceainaria Joie de Vivre, are loc „Read my mind 7 o’clock tea&fashion”. Decor de poveste, flori, ceai, prajituri, poze la panou to take home, trei expozanti speciali si promisiunea unei nopti de neuitat. Veti putea admira colectia pre-fall 2013 semnata Simona Semen, genti Bookletta si accesorii Fire de murg. Ni se alatura si Ana Ularu, una din cele mai importante tinere actrite din Romania. Un alt fel de eveniment ce va va face sa uitati cateva ore de agitatia cotidiana. Sunteti invitati sa visati frumos alaturi de noi si sa va bucurati de atmosfera calda a ceainariei cu prieteni vechi si oameni pasionati de moda si frumos.”

Si pentru ca a venit cu adevarat primavara, avem si un dress code: „Spring Colours”, asa ca va provocam sa alegeti tinute in culori calde, pasteluri, alb, auriu. Nu uitati sa luati cu voi un zambet si sa lasati orice problema acasa. Este primavara, e timpul noptilor calde si a bucuriei!

Vă aşteptăm cu drag:)
Mulţumim pentru invitaţie Luminita🙂

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


6 răspunsuri la Sisters’Kitchen la Read my mind 7 o’clock tea&fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.