Sisters’Kitchen la Pop-up shop & Garage sale

Vă mai aduceţi aminte de prima ediţie a evenimentului Summer Garage Hale? Ei bine, foarte curând va avea loc cea de-a doua ediţie şi abia aşteptăm! Acest lucru este posibil pentru că Micky a avut grijă si s-a ocupat de tot ceea ce este nevoie ca acest eveniment să aibă loc, si nu oriunde, ci la Institul Francez! So, ne vom savura cafeaua, vom face cumpărături, vom asculta muzică en française 😀
Noi zicem că, dacă nu aveţi (sperăm să nu) program sâmbătă 31 august vă facem noi! Vreţi, ne lăsaţi? Haideţi să ne revedem, să povestim aşa pe final de vară! Vă aşteptăm cu multe bunătăţi!

Câteva informaţii despre eveniment:
Afis Pop-up shop
”Sâmbătă, 31 august avem Pop-up shop & Garage sale
Încheiem vara in grădina Chez Elvire cu multe obiecte inedite şi atmosferă veselă.

Vă aşteptăm de la ora 11:00 pe Bulevardul Dacia numarul 77, să vă beţi cafeaua alături de noi, să luaţi masa pe terasă şi să faceţi cumpărături in aer liber!

hand made | vintage | decoraţiuni | deserturi | muzica şi multe altele

C’est l’événement numero un de la rentrée!”

De ce pop-up shop? Pentru că artişti şi designeri îşi muta creatille, pentru o zi, din magazinul…online în curtea Institutului. Veţi găsi accesorii, haine, cosmetice, bijuterii, toate hand made.

De ce garage sale? Pentru că nimic nu se aruncă iar orice obiect care nu îsi mai găseste locul în casa cuiva poate deveni util pentru o altă persoană. Putem să îi spunem reciclare, schimb sau chiar treasure hunting pentru că la finalul zilei poţi pleca acasă cu sacoşile pline şi doar cu câţiva lei cheltuiti.”

Pe curând!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


3 răspunsuri la Sisters’Kitchen la Pop-up shop & Garage sale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.