Sisters’Kitchen la Electrolux Taste Festival, tema 4

Am ajuns la finalul concursului organizat de Electrolux. O să ne imaginăm că suntem deja acolo, la Roma, la Taste Festival si trebuie să ne promovăm standul. Oamenii trebuie să afle lucrul aceasta, trebuie să vină la standul nostru. Cum vom face acest lucru, cum vor afla vizitatorii ce pot vedea, gusta la standul nostru, cum ne vor găsi?

Ne vom anunţa participarea la Taste Festival şi faptul că vom avea un stand cu tot felul de bunătăţi prin postarea unui articol pe site cu detalii despre inceperea festivalui, durata, ora de începere, program, etc. Vom anunţa de asemenea şi pe pagina noastră de facebook. În momentul în care vom ştii sigur o temă vom da şi detalii despre ceea ce vom găti fie acolo la faţa locului (dacă va exista această variantă) fie venind cu ele pregătite deja.
De exemplu daca ar fi cu specific mediteranean am pregăti:
1.Salată de calamar, sepie și caracatiţă la grătar, reteta aici;
salc11-1024x620
2.Caracatiţă la grătar cu cartofi copţi, reţeta aici
CARACATITA-GRILL--1024x682
3.Bruschete cu roşii şi caracatiţă, reţeta aici
20120219-IMG_9938
Acesta a fost un exemplu, tema sau temele pot fi altele. Vroiam doar să arătăm la ce ne-am gândit noi dacă aceasta ar fi tema. Am merge pe simplitate şi preparate rapide, cu siguranţă.
La desert nu am sta foarte mult pe gânduri şi am alege clar ceva cu ciocolată. Multă ciocolată: acest brownies de exemplu.
IMG_26201-1024x682
sau acest chec cu ciocolată şi banane. Prăjituri care au avut mereu succes la evenimentele la care noi am participat. Cu dulcele nu dai greş niciodată şi cu toţii avem nevoie din când în când:D
DSC0496-1024x680
Fiecare preparat va avea o poveste/descriere scrisă fie pe un flyer fie pe un fluturaş şi acestea se vor găsi atât la standul nostru cât şi la intrare (locaţia unde se va ţine festivalul). Vom avea un stand amenajat special pentru aceasta, unde va fi o persoană care va impărţi flyere, cărţi de vizită, va oferi informaţii despre standul nostru, unde ne găsesc (standul X in sectorul Y). Vom avea un meniu, o tablă pe care vom scrie tot ceea ce oferim la standul nostru. Vom avea de asemenea mini mostre ale preparatelor pe care le vom oferi gratuit vizitatorilor, atât la stand cât şi în zona de desfăşurare a festivalului pe toată perioada.
Cam asa, lipseşte doar povestea, descrierea preparatului.
eticheta_n

Nu a fost uşor, dar ne-a plăcut foarte mult această provocare. Vă mulţumim tuturor celor care ne-aţi susţinut. Juriul va alege şi foarte curând vom ştii cine sunt cei trei norocoşi!

Cu drag,
Georgiana si Iolanda

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


8 răspunsuri la Sisters’Kitchen la Electrolux Taste Festival, tema 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.