Roşii la cuptor cu mozzarella

Astăzi vorbim despre mozzarella. Mozzarella Granarolo, este o branză proaspată, cu o textură uşoară, consistenţă moale şi un gust usor dulceag, având o puternică aromă de lapte. Produsă în Italia mozzarella Granarolo respectă o reţetă tradiţională, ce constă în obţinerea produsului din lapte special, de calitate superioară. Este un produs sănătos, fără conservanţi, 100g asigurând peste 40% din necesarul zilnic de calciu al unui adult. Noi am testat-o şi ne place foarte mult.

Am pregătit un preparat rapid, simplu şi savuros: roşii la cuptor cu mozzarella! Alegeţi roşii bune, gustoase, sănătoase.
P1220979
P1220967

Ingrediente: 1 porţie
2 roşii mari
250 gr mozzarella Granarolo
doi căţei de usturoi tăiaţi feliuţe
sare
piper
ulei de măsline

1.Spălăm roşiile.
2.Feliem roşiile şi mozzarella.
P1220921
P1220932
P1220933
3.Între fiecare felie de roşie adăugăm 2 felii mozzarella granarolo usturoi, sare şi piper.
P1220943
4.La final stropim cu puţin ulei de măsline şi le aşezăm într-o tavă în care am pus hârtie de copt. Noi am folosit o tavă ceramică.
5.Se dau la cuptor (în prealabil încălzit) pentru aprox 30 de minute la foc potrivit (180-200 gr).
6.Se scot din cuptor, se aşează pe farfurie şi se servesc ca atare. Sunt extrem de gustoase!
P1220975
P1220974

Simplu, gustos, delicios! Ne-ar plăcea să incercaţi reţeta noastră şi vrem să vă intrebăm/provocăm: în ce preparat aţi mai folosi voi mozzarella, cu ce alte ingrediente aţi combina mozzrella?:)
Aşteptăm răspunsurile voastre într-un comentariu la această postare şi noi vom găti o reţetă care să conţină cele mai interesante 3 ingrediente propuse de voi.

Şi acum, dragi bloggeri culinari: vă invităm/provocam şi pe voi să pregătiţi o reţetă cu mozzarella Granarolo , să postaţi reţeta pe blog, apoi să ne lăsaţi un link într-un comentariu la această postare. Succes, aşteptăm reţetele voastre până pe 8 septembrie ora 23.59!
Premiul constă într-un coş cu delicioasele produse Granarolo!

Poftă bună,

Cu drag,
Georgiana si Iolanda

Later edit:Concursul s-a încheiat.Câştigătoarea este Cătălina Zaharescu (KissTheCook).Felicitări, aşteptăm datele de contact pe e-mail.

Felicitări tuturor, ne pare rău ca a fost un singur premiu.

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


24 răspunsuri la Roşii la cuptor cu mozzarella

  1. Fiona

    Mmm… cu ciuperci ! 😀

  2. GEORGE MUTU

    Ou, dovlecei,spanac

  3. GEORGE MUTU

    Oricum, ale voastre rosii cu mozzarella arata mortal . Faceti poze mai putin detaliate, sa nu ma apuc sa mananc din monitor 🙂

  4. Mona

    wow…. arata intr’un mare fel .. !!! sanatos si deliciossss de te lingi pe degetele !!! :* sunteti foarte tari fetele !!! :*

  5. Mona

    Mi’ar placea sa combin asa ceva cu niste busuioc proaspat si 2-3 ciuperci … !!! yammmm

  6. Alina

    1. rosii cherry, somon afumat, capere
    2. rosii cherry, prosciutto, pesto

    Pentru ca nu ma pot hotara ce ingrediente imi plac mai mult, mi-ar placea sa fac doua tipuri de mini-tarte:
    1. Umplute cu mozzarella, roșii cherry, somon afumat, ceapa verde, capere, sare, piper și decorate cu busuioc proaspat.
    2. Umplute cu mozzarella, roșii cherry, prosciutto, pesto (ulei de masline, busuioc, parmezan, seminte de pin, nuca, usturoi, sare), masline, sare, piper și decorate cu busuioc proaspat.

    Va doresc spor la gatit, sa ne uimiti cu retetele voastre! 🙂

  7. Ana

    Gnocchi cu sos de rosii,ciuperci si un val de mozzarella deasupra! :))

  8. Vin si eu pe ultima suta de metri cu o salata! http://www.kissthecook.ro/2013/09/salata-din-kale-mozarella-si-rodie/

    Eu as combina mozzarella cu diverse legume, la gratinare- cartofi, morcovi, ciuperci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *