Lansare Rocambolesque cu Briose à la Sisters’Kitchen

Cui îi este dor de brioşele noastre? Să ridice mâna! Aveţi ocazia să le gustaţi miercuri,10.10,ora 19.00 la Anthony Frost, Calea Victoriei Nr. 45, sector 1 pentru lansarea site-ului Rocambolesque.

”Acesta nu este un „event”, nici un „party”, nici măcar un „site launch”.

Rocambolesque face un pas în lateral, către schimburi mai diverse. Prin urmare, veţi cunoaşte un Roc dot-com, o agora a celor care au de schimbat informaţii, imagini, ponturi, frământări interioare, ce să mai încoa şi-ncolo!

Cred că am meşterit un fel de blog, cum l-ar numi tot vechii greci. Cu această ocazie am adunat nume sonore din viaţa mondenă şi am pus la cale o…tranziţie. Surorile de la Sisters’ Kitchen ne vor face biroşe,
inegalabilii Cristian Fierbinţeanu şi Plurabelle fac show şi vă dau la schimb discuri, iar Anthony Frost English Bookshop intermediază un troc ad-hoc de literatură.

Pentru cei de-ai casei, se ştie că spaţiul ne îmbie la mişcare şi socializare. Miercuri, 10.10, începem la 19:00. Dacă veniţi la timp prindeţi brioşe şi un suvenir. Dacă veniţi în toiul faptelor, vă delectaţi cu rafturi de cărţi şi discuţii despre nimicuri delicioase. Dacă veniţi la spartul târgului, sper să se mai găsească cineva să vă spună cum au cântat artiştii. Oricum, Roc face o plecăciune, vă îndeamnă să luaţi cu voi o cărţulie scrisă în engleză pentru troc şi să lăsaţi aşteptările acasă, că fac rău la ten!”

Vă asteptăm cu drag!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


2 răspunsuri la Lansare Rocambolesque cu Briose à la Sisters’Kitchen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.