Bistro Gaudi

Vremea asta mă înebuneşte, nu-ţi mai poţi face nici un plan că nu ştii cum va fi în următoarele 5 minute….dar e şi o parte bună: am chef de scris. Aşadar să vă povestesc repejor ce făceam acum o săptămână, pe unde petreceam şi cu cine (doar eu, că Ioli lipseşte motivat:P).
Miercuri 5 iunie, am fost la deschiderea oficială a Bistro Gaudi, la invitaţia lui Margot! Un loc de care te îndrăgosteşti de cum intri! Dragoste la prima vedere/degustare, cam aşa a fost ♥. Toţi cei prezenţi pot confirma. Nu degeaba evenimentul a început la ora 18.00 şi s-a întins până după miezul nopții. Toată seara a fost un zâmbet. De ce? Păi gazdele sunt de vină, mai exact Lavinia şi Mugur, oameni calzi, prietenoşi, zămbăreţi aşa cum ar trebui să fie de altfel toţi cei care au un astfel de loc (şi nu numai) care şi-au luat inima în dinţi şi ” s-au aventurat în a prelua un bistro fără a şti nimic despre bistro-uri”. Bine au făcut, zic eu.
GAudi Bistrot mici-21
Lavinia, Mugur şi Arpad, Chef-ul Gaudi
DSC02340
Am ajuns puţin înainte de 18.00, tocmai bine că am putut sta un pic la poveşti cu adorabila Margot care mi-a prezentat locul şi oamenii. Mă bucur că am reuşit să ne vedem, în sfârşit:)
Încet, încet au început să apară şi restul invitaţilor: jurnaliști, artiști, vedete, prieteni: Ramona, Cătălina, Ioana si Luc, Andie. Mă bucur că v-am revăzut dragelor:).
Seara a început foarte bine, într-un mod spectaculos: şampanie cu gheață carbonică! Doar vazusem şi auzisem despre ea, de gustat nu. A fost atât de bunăăă!
945146_376927165750551_1228760114_n
Ne-am aşezat la masă, masă care a fost într-o notă veselă pe tot parcursul serii, am vorbit, am râs mult, mâncat, băut şi tot aşa de nu ne mai venea să plecăm.
GAudi Bistrot mici-75
GAudi Bistrot mici-77
GAudi Bistrot mici-3
GAudi Bistrot mici-34
GAudi Bistrot mici-119
Să vorbim un pic şi despre mâncare (imaginile vor vorbi de la sine oricum).
Arpad, Chef-ul Gaudi nu s-a lăsat mai prejos şi ne-a încântat cu preparate care mai de care. O nebunie de arome, culoare şi gust! Selecția de amuse bouche a fost de-a dreptul încântătoare, nu te puteai abţine să nu mai încerci una şi încă una…Brânzǎ de caprǎ marinatǎ în sos mediteranean pe pandişpan de cartof, şalǎu în mantie de foaie crocantǎ, creveţi în pancetta, carpaccio de caracatiţǎ şi multe multe altele.
GAudi Bistrot mici-10
GAudi Bistrot mici-11
GAudi Bistrot mici-17
GAudi Bistrot mici-20
GAudi Bistrot mici-36
GAudi Bistrot mici-37
GAudi Bistrot mici-41
Bogdan Dumitrescu, sommelier cu experiență Jidvei, a fost alături de Arpi, recomandând invitaților combinația perfectă între vinul potrivit și mâncarea potrivită. Ne-a încântat cu o selecție de vinuri Jidvei, Ana și Maria fiind și vinurile bistro-ului, rose-uri aromate, vinuri albe seci și pregnante.
GAudi Bistrot mici-31
Au urmat pieptul de rață cu sos de portocale și morcovi, mușchi de vită cu sos bearnaise. O nebunie!
arpi si rata
GAudi Bistrot mici-59
GAudi Bistrot mici-61
GAudi Bistrot mici-84
Băuturi au fost multe şi foarte bune: Mojito, margarita, o limonadă delicioasă (neapărat să încercați dacă ajungeți acolo)etc.
GAudi Bistrot mici-67
GAudi Bistrot mici-44
Pentru pasionații de cafea a fost Paul Ungureanu, barista internațional care ne-a făcut demonstrații de flair-bartending şi a povestit un pic despre cafea. Şi deşi era târziu am băut una şi pot spune că este printre cele mai bune cafele din Bucureşti.
GAudi Bistrot mici-53
GAudi Bistrot mici-56
GAudi Bistrot mici-48
Şi de parcă nu era suficient a sosit şi desertul! Oh, doamne altă nebunie delicioasă! O selecție de bomboane de ciocolată şi trufe de la Debauve et Gallais absolut demențiale, iar panna cotta cu cafea mi-a pus capac! A fost cea mai bună panna cotta din viața mea şi am încercat multe. Perfectă!!!
GAudi Bistrot mici-91
GAudi Bistrot mici-96
GAudi Bistrot mici-92
O altă surpriză foarte plăcută a serii a venit din rândul a trei tineri artiști care au desenat portrete invitaților și schițe cu momente din timpul evenimentului, spre încântarea oaspeților, care au avut ocazia să plece acasă cu o amintire unică de la ceea ce a fost evenimentul de deschidere Gaudi Bistro.
GAudi Bistrot mici-65
Gaudi Bistrot mici-89
A fost o seară minunată, într-un loc minunat. M-am simțit de parcă ştiam locul, oamenii…Cei de la Bistro Gaudi sunt prietenosi, zâmbăreti, stiu să facă omul să se simtă bine, să se simtă de-ai casei.
Am pornit spre casă cu greu dar cu promisiunea că ne vom întoarce cât mai curând.
Îmi pare rău că duminică la brunch nu pot merge. Dar voi, dacă nu aveți planuri, mergeți negreşit. Detalii aici: Bistro Gaudi


Cu drag,

Georgiana

Multumim pentru poze Catalina!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


2 răspunsuri la Bistro Gaudi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.