Cupcakes pentru zâmbet

Emily Cupcakes a iniţiat un proiect minunat şi cu mare bucurie am spus imediat DA!Ne bucurăm tare mult sa luăm parte la acest proiect şi sperăm să oferim cât mai zâmbete şi bucurie copilaşilor***

De 1 Iunie, Emily Cupcakes împreună cu alţi 12 food bloggeri vor oferi cupcakes delicioase şi drăgăstoase tuturor copiilor din cadrul centrului “Pinochio”.Tot în această zi specială vor fi oferite cupcakes şi celor peste 100 de copii ai străzii pe care “Speranţa pentru România” îi va răsfăţa cu o masă caldă! Acest lucru este posibil prin bunăvoinţa bloggerilor participanţi şi a partenerului Sugar Spice Boutique, care a oferit accesoriile necesare decorării acestor cupcakes delicioase!

Pentru fiecare cupcakes oferit cerem în schimb un zâmbet cald! Este foarte important ca toţi copiii să se simtă iubiţi si tocmai de aceea încercăm ca prin acest gest să fim mai aproape de copii nevoiaşi şi să le înseninăm ziua!

Sperăm ca prin aceasta acţiune să tragem un semnal de alarmă şi să convingem că prin gesturi mici, la îndemâna oricui, putem spori doza de optimism şi bucurie de care avem cu toţii nevoie!

Felicitări Emily si Sugar Spice
La mulţi ani tuturor copiilor!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


2 răspunsuri la Cupcakes pentru zâmbet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.