Castigatorul concursului Magia Dulciurilor!

Inscrierile pentru concursul Disney – Magia Dulciurilor s-au incheiat luni, 15 februarie 2016, la ora 00:00. Multumim tuturor celor 28 de participanti pentru interesul acordat acestui concurs si speram ca pe viitor sa va putem oferi si mai multa magie!

Din pacate, una dintre regulile concursului era aceea ca personajul preferat trebuie sa faca parte din Universul Disney. Trei dintre participanti nu s-au calificat, pentru ca nu au tinut cont de aceasta regula.

Extragerea a fost realizata prin intermediul site-ului random.org, fiecare participant calificat primind un numar de la 1 la 25, in ordinea crescatoare a datei si orei la care au postat comentariile.

Revista Disney - Magia Dulciurilor

Puteti vedea mai jos extragerea castigatorului la concursul Disney – Magia Dulciurilor!

Participantul cu numarul 17 este Marius Adrian, al carui personaj preferat este simpaticul Donald Duck. Felicitarile noastre si asteptam sa ne contactezi pe adresa de e-mail contact@nullsisterkitchen.ro pentru a ne oferi datele tale de contact.

Puteti consulta lista tuturor participantilor, dand click pe linkul de mai jos. Va multim inca o data pentru participarea voastra!

Partipanti Concurs Magia Dulciurilor

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.