300 de brioşe la Concertul aniversar Animal x în Tribute

Când ne-a spus Simona că vrea 300 de brioşe pentru aniversarea băieţilor de la Animal X,
am zis…..oaaauuu!
Dacă îi vedeaţi expresia feţei Iolandei care, în urmă cu 13 ani se număra şi ea printre fanele infocate ale formaţiei, dar mai ales a lui Şerban:D ..he he, amintiri.
Vorbim despre Animal X , una dintre formaţiile ce au revoluţionat muzica românească, au avut numeroase difuzări şi apariţii şi deţine, fără îndoială, recorduri greu de egalat în muzica românească!
Dar, după ce ne-am dezmeticit şi am realizat că e pe bune, am început să facem calculele. Ce şi cât trebuie să pregătim pentru ca cele 300 de brioşe ciocolatoase să ajungă cu bine la party şi, bineinţeles, să fie pe placul tuturor.
Brioşele s-au vrut personalizate ca să fie în ton cu evenimentul, fapt pentru care am scris pe fiecare cifra 13!


Puţin dupa la miezul nopţii briosele s-au aprins (fiecare avea lumânare) şi s-a cântat LA MULŢI ANI! Momentul a fost foarte frumos…chiar dacă brioşele au fost puţin chinuite în mâinile celor de faţă:))..deh emoţii, entuziasm.
In deschidere a cantat trupa Clasic Beat Orchestra, nişte tineri frumoşi care dau o altă interpretare unor piese clasice cunoscute, şi o fac foarte bine!
A fost o experienţă tare frumoasă, fără incidente în bucătărie 😀 deşi ne gândeam că tocmai atunci nu va ieşi ceva sau că se va opri gazul etc, totul a fost cum nu se poate mai bine.

Incheiem cu cateva poze de la eveniment.Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


8 răspunsuri la 300 de brioşe la Concertul aniversar Animal x în Tribute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.