Taste of Home, noua linie de gătit Cooking by HEINNER

Saptamana aceasta la invitatia celor de Cooking by Heinner, am petrecut o dupa amiaza grozava alaturi de alti bloggeri culinari si Chef Sorin Bontea. Pe unii dintre ei ii stiam doar de pe retelele de socializare, pe altii ii cunoasteam deja. Daca sunteti in cautare de produse de calitate pentru bucataria voastra, sau pur si simplu vreti sa faceti un cadou, atunci produsele Heinner sunt exact ceea ce aveti nevoie.


*Chef Sorin Bontea si sotul 😘

Chef Sorin Bontea semnează Taste of Home, noua linie de gătit – Cooking by HEINNER.

Cooking by HEINNER lansează o nouă gamă premium de articole de gătit care poartă semnătura lui Chef Sorin Bontea. Colecția Taste of Home, dezvoltată împreună cu Chef Sorin Bontea, se remarcă prin calitatea materialelor folosite și prin elementele de design inedite.
Noua linie cuprinde 22 de articole: 8 produse din aluminiu turnat, 8 produse din fontă și 6 cuțite ce vor fi disponibile, în zilele următoare, atât online, cât și pe rafturile marilor magazine.
“Sunt tigăi semnate de mine, produse premium care au fost concepute pentru a oferi rezultate culinare excelente, dar care sunt, în același timp, practice și ușor de folosit. Tigăile din aluminiu teflonat, de exemplu, sunt foarte ușoare, forte ușor de mânuit și se încing repede”, explică Chef Sorin Bontea.
Taste of Home este o gamă de produse pe care am creat-o de la zero împreună cu Chef Sorin Bontea și care suntem siguri că va fi folosită cu plăcere de către toți pasionații de gătit. Este o colecție care îmbină perfect exigența chef-ului cu atenția la detalii și cu materialele de calitate, rezultatul unor eforturi comune de a crea produse de calitate superioară din punct de vedere al funcționalității și al esteticii. Ne bucură foarte mult că un chef de talia lui Sorin Bontea și-a pus semnătura pe produsele noastre și ne confirmă, încă o dată, că facem bine ceea ce facem, a spus Mihai Purdea, brand manager Cooking by HEINNER.
De la tigăi, oale, crăticioare și până la grill-uri, noua linie cuprinde 8 produse din aluminiu turnat, de 5mm, care funcționează și pe inducție. Aluminiul turnat din care sunt realizate este cel mai bun aluminiu utilizat în producția vaselor de gătit. Acesta se toarnă direct în matrițe, luând din start forma tigăii, lucru deosebit de important atât în durata îndelungată de viață a produselor, dar mai ales în eficiența acestora, căldura fiind astfel răspândită mult mai bine pe întreaga suprafață a produsului. O noutate pe care o aduce linia Taste of Home este înlocuirea capacului clasic din sticlă cu cel din aluminiu cu picături. Acesta din urmă are rolul de a dispersa uniform aburul format în timpul gătirii, astfel încât apa să cadă pe toată suprafața mâncării și să o preseze.
Linia din fontă cuprinde tot 8 articole. Fonta este cel mai bun conductor termic și cel mai potrivit material care se poate utiliza în gătirea lentă. Mai mult decât atât, datorită grosimii pereților, mâncarea preparată în vase din fontă mai fierbe încă 5 minute după ce am oprit focul.
Prin natura lor, toate vasele din fontă funcționează pe inducție. Și au aceleași picături pe capac, care să ajute la dispersia uniformă a aburului, deosebit de utile mai ales în cazul preparatelor care stau la cuptor perioade de ordinul orelor.
Taste of Home by Chef Sorin Bontea cuprinde și 6 cuțite de diverse dimensiuni, de la cuțite mici până la santoku, un model din ce în ce mai des folosit în procesul de tocare, sau cuțitul bucătarului. Cuțitele sunt realizate din inox de foarte bună calitate, de 2.5mm, cu mâner de lemn natural de acacia, unul dintre cele mai rezistente tipuri de lemn din lume.
Despre Cooking by HEINNER
Apărut în 2014, brandul Cooking by HEINNER aduce culoare în bucătăriile românilor prin designul special al produselor. Portofoliul include produse de menaj, de la oale, cratițe, tăvi, tigăi, (de uz casnic, semiprofesionale sau profesionale), tacâmuri, până la ustensile de amestecat, pentru prepararea prăjiturilor sau a burgerilor, realizate din toate tipurile de materiale: plastic, inox, aluminiu sau fontă pură.
Produsele sunt disponibile atât online, cât și offline, în magazinele partenere din toată țara. Portofoliul complet HEINNER poate fi consultat pe site-ul www.heinner.ro sau pe paginile de Facebook și Instagram.

Cu drag,
Iolanda si Georgiana

Distribuie:

Robotul de bucatarie MK-F800 PANASONIC

In luna decembrie, am primit spre testare robotul de bucatarie Mk-F800 de la Panasonic.
Am ramas surprinse de cate functii dispune acest electrocasnic, nu mai putin de 33 de functii si 13 accesorii versatile.
Este un ajutor de mare folos pentru orice gospodina. Ideal pentru tocat legumele, pentru a toca marunt carnea, pentru a transforma nucile si semintele in paste delicioase, pentru a pregati smoothies, si nu in ultimul rand o functie surprinzatoare, si anume uscatoarul de salata. Da, ati citit bine, se poate usca salata cu ajutorul acestui robot de bucatarie.
Am folosit si storcatorul de citrice pentru ca dupa cum bine stiti, noi suntem fane inraite ale sucului de portocale.
Iarna suntem nevoiti sa folosim destul de multe fructe si legume congelate, iar cu ajutorul acestui aparat putem prepara o lista lunga de preparate, doar cu o atingere de buton. Poate fi spalat in masina de spalat vase, pentru o curatare rapida si usoara.
Este foarte usor de folosit si reduce semnificativ timpul de preparare a mancarurilor.
Meniul automat tactil este usor de folosit, unele programe fiind presetate.
Ne place foarte mult pentru ca nu ocupa mult spatiu, o chestie foarte importanta in bucataria noastra.

Distribuie:

Noile produse Green Sugar si un concurs

Prietenii de la Green Sugar reusesc din nou sa ne surprinda intr-un mod extrem de placut. Au lansat pe piata o noua gama de produse: cerealele Green Sugar , 100% sanatoase, 100% naturale, 100 % delicioase – din ingrediente provenite de la producatori romani. Excelente pentru un mic dejun sanatos si copios.

Iata si cateva informatii despre noua gama de cereale Green Sugar:

Green Sugar Fulgi de porumb – fara zahar adaugat, din faina de porumb, indulcite natural cu Green Sugar.

Green Sugar Sferik – fara zahar adaugat, din faina neagra de grau, faina de porumb si cacao cu continut redus de grasime, indulcite natural cu Green Sugar.

Green Sugar Musli – fara zahar adaugat, cu fulgi de ovaz, faina neagra de grau, cuburi de mere, fulgi de porumb, ghimbir, scortisoara, indulcite natural cu Green Sugar.

Green Sugar batoane musli cu ciocolata – fara zahar adaugat, din faina neagra de grau, tarate de grau si cacao cu continut redus de grasime, indulcite natural cu Green Sugar.

Green Sugar batoane musli cu lapte – fara zahar adaugat, din faina neagra de grau, tarate de grau, extract de catina si stafide, indulcite natural cu Green Sugar.

Green sugar

Si pentru a da sfoara in tara, ne-am gandit sa organizan un mic concurs, in urma caruia castigatorul va primi urmatoarele produse: 1 Cutie de Corn Flakes + 1cutie Sferik + 3 batoane Green Sugar (2 musli si unul cu ciocolata).

●● Conditiile concursului sunt foarte simple:

dati like paginii de Facebook sisterskitchen

dati like paginii de Facebook   Green Sugar 

distribuiti postarea ( de pe facebook ) care anunta acest concurs. Asigurati-va ca distribuirea postarii de pe pagina voastra este vizibila  (publica).

lasati un comentariu in sectiunea  comentarii  de pe facebook  a postarii, cate produse Green Sugar ati gustat si care va place cel mai mult.

Concursul incepe azi 07.03.2017  si termina pe data de 12.03.2017 ■

Mult succes tuturor participantilor!☆☆

Cu drag,

Iolanda &  Georgiana ♡♡

Update!

Castigatoarea concursului este Eugenia Oprea. Multumim pentru participare si asteptam datele tale la adresa de e-mail bucatariasurorilor@nullgmail.com

 

 

 

Distribuie:

Castigatorul concursului Green Sugar!

Suntem fericite sa va anuntam numele castigatoarei concursului aniversar Green Sugar: Deyu Andreea! Felicitari!

Puteti urmari extragerea realizata prin random.org in clipul de mai jos.

Si ca de obicei, pentru o transparenta totala va punem la dispozitie si un document cu numele tuturor participantilor la acestor concurs. Dati click aici pentru a vizualiza documentul.

Felicitari castigatoarei si multumim pentru participare!

Castigatoarea este rugata sa trimita pe e-mail la datele si numarul de telefon pentru a putea intra in posesesia premiului.

Distribuie:

Budinca din seminte de chia si un concurs

Green sugar
Prietenii de la Green Sugar implinesc 6 ani si noi le uram un sincer La multi, multi ani! Ne plac produsele Green Sugar si le folosim ori de cate ori avem ocazia, pe blog puteti gasi cateva retete pregatite cu aceste produse. Cu siguranta va aduceti aminte de concursul Green Sugar Blogger 2016, unde ne-am numarat printre castigatori. Asadar, ne leaga o prietenie frumoasa. Se pare ca luna octombrie este plina de aniversari, printre care se numara si Laboratoarele Remedia, producator roman de vitamine si suplimente naturale, prima companie care a introdus pe piata din Romania extractul pe baza de Stevia Rebaudiana, producatorul exclusiv al Green Sugar (indulcitor 100% natural) Pentru a marca aniversarea celor doua companii, ne-am gandit sa oraganizam un concurs mititel. Nimic complicat, singurele cerinte sunt urmatoarele:
– sa dati like paginii de facebook Green Sugar
– sa dati like paginii noastre de facebook
– sa lasati un comentariu la aceasta postare, in care sa ne spuneti ce retete ati vrea sa pregatim cu Green Sugar.
Perioada concursului 29.09 – 02.10

Premiile concursului sunt urmatoarele: 1 cutie Ciocolata Calda Green Sugar, 1 punga dropsuri naturale cu Green Sugar, 1 cutie Green Sugar 25 stick. Acestea fiind spuse, sa trecem si la reteta aleasa pentru aceasta zi speciala. ?

Budinca din chia

Budinca din chia

Ingrediente pentru 1 portie:
2 si 1/2 linguri seminte de chia
1 lingurita indulcitor pulbere Green Sugar
150-200 ml lapte ( in functie de preferinte poate fi de migdale, soia, de orez, de coco sau chiar lapte de vaca)
1 mana de zmeura ( sau orice alt fruct)

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecam semintele impreuna cu indulcitorul si laptele. Intr-un borcan punem un strat de fructe si un strat de budinca. Lasam la frigider jumatate de ora pentru a obtine o pasta gelatinoasa.

Distribuie: