Continuăm seria reţetelor speciale pentru Crăciun, care speram să vă placă şi să vă fie de folos în această perioadă a anului şi nu numai.
Am pregătit clasicele bomboane Rafaello, un deliciu!
Simplu şi uşor de pregătit.♥♥
Ingrediente pentru aproximativ 20 de bucăţi:
200 ml lapte condensat indulcit
30 g unt nesărat
1 mâna de alune de pădure (noi le-am înlocuit cu migdale)
125 g nucă de cocos rasă
1. Laptele condensat se amestecă cu untul.
2. Se adaugă nuca de cocos, se amestecă bine şi se acoperă cu o folie de plastic.
3. Se pune compoziţia în frigider pentru aproximativ 4-5 ore.
4. Se formează biluţe cu o alună sau migdală în mijloc.
5. Se trec prin nucă de cocos şi se pun în hârtiuţe speciale.
* Noi le-am păstrat la frigider.
Enjoy!
Pingback: Retete dulci pentru Craciun | Sisters' Kitchen