Stufat de curcan

Pentru azi vă propunem o reţetă de sezon. Ca să fie o mâncare mai uşoară am înlocuit carnea de miel cu cea de curcan. E o reţetă cu iz de primăvară şi uşor de făcut şi cu gust grozav.

stufat de curcan

Ingrediente: (6 porţii)
1 kg carne de curcan-noi am folosit pulpă dezosată
12-13 fire de ceapă verde
12-13 fire de usturoi verde
250 ml suc de roşii
sare, piper
5 linguri de ulei

1. Carnea de curcan se rumeneşte în 4-5 linguri de ulei.
2. Se adaugă ceapa şi usturoiul verde tăiate mărunt. Se lasă să se călească totul 3-4 minute, după care adăugăm sosul de roşii.


3. Potrivim de sare şi piper şi lăsăm să fiarbă aproximativ 40 de minute.
5. Când este gata, se stinge focul şi se presară o legătură de verdeaţă deasupra.
6. Noi am sevit stufatul alături de mămăliguţă.

stufat de curcan

Poftă bună!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


6 răspunsuri la Stufat de curcan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *