Sisters’ Kitchen la “UNVEILED 6”

Dragilor,

Brioşele şi prajiturelele noastre vă anunţă cu regret că,din motive care nu ţin de noi este posibil să nu mai fie prezente pe parcursul zilei aşa cum am anunţat iniţial ci doar seara la Cocktail Party.Oricum, se ştie că cei care se lasă astepţati sunt de fapt sufletul petrecerii!12 Mai începând cu ora 11.00 la cea de-a şasea ediţie a fashion evenimentului UNVEILED

Comunicatul despre eveniment îl aveţi mai jos….vă aşteptăm cu drag:)

”UNVEILED 6 îi reuneşte din nou pe iubitorii de fashion autentic în cadrul unui eveniment special care aduce în lumina reflectoarelor cele mai noi şi originale proiecte de artă vestimentară ale tinerilor designeri români.
Cea de-a şasea ediţie a evenimentului, dedicat exclusiv tinerilor aflaţi la începutul carierei în design, va avea loc sâmbătă, 12 mai, în intervalul orar 11:00 – 19:00, în showroom-ul Iqonique Class Studio (Aleea Alexandru nr.7, sector 1).
20 de tineri creatori şi creativi îşi vor prezenta în cadrul UNVEILED 6 propunerile vestimentare inedite, alături de colecţii în tendinţe şi accesorii unicat. Expoziţia cu vânzare va fi însoţită şi de o serie de mini-evenimente deschise publicului larg: workshop-uri şi discuţii despre shopping-ul online, tendinţele de sezon, creaţia vestimentară ca formă de exprimare personală.
Între proiectele care vor participa la această ediţie a evenimentului se regăsesc nume noi, branduri proaspete care se vor întrece în atragerea privirilor publicului: La Chatterie, Astrid Ţîrlea, Bianca Popp, Coolta Fashion, Rue des Trucs, Anca Miron, Irina Irimia, Loredana Nedelcu, Larisa Dragna, Raluca Elena Cosereanu, Sanda Cojocaru, Zenya Fashion Atelier, passepartouS, Pompon, Monica Onita.
Prin selecţia riguroasă a proiectelor expuse şi promovate, UNVEILED a constituit încă de la primele ediţii o rampă de lansare pentru noua generaţie de designeri. Totodată, pentru publicul iubitor de modă, de inovaţie şi creativitate, târgul reprezintă o experienţă alternativă de shopping 100% autentic.
“Atât pentru mine, cât şi pentru designerii participanţi, sentimentul de împlinire a fost resimţit în momentul în care participarea la UNVEILED a pus bazele unor colaborări cu magazine online şi concept-store-uri, iar creaţiile propuse în cadrul târgului şi colecţiile individuale au apărut în paginile revistelor de fashion. Am simţit că le-am fost alături la primii paşi în evoluţia lor profesională”, spune Raluca Elena Rogoz, organizatoarea evenimentului.
UNVEILED 6 se va încheia cu un Cocktail Party ABSOLUT Designers Night Out, pentru a încuraja demersul creativ al artiştilor prezenţi la eveniment. Designerii îşi vor putea exprima astfel creativitatea “on spot”, transformând conturul iconic al sticlei, în funcţie de personalitate, de imaginaţie şi de reflexele artistice proprii.
Parteneri media: THE ONE, InStyle, CSID, Shopping Report, Business Woman, BeWhere, Forbes, Dialog Textil, Zile & Nopti, ShoppingNews.ro, FashionAndBeauty.ro, Alomoda.ro, Bucharest Style, Modernism.ro, Neaparat.ro, AsociatiaPaspartu.ro, Fabuloasa.ro.
UNVEILED este un eveniment susţinut de Fantazia PR Boutique şi ABSOLUT VODKA.
Bilet de intrare: 10 lei”

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


2 răspunsuri la Sisters’ Kitchen la “UNVEILED 6”

  1. misto! Abia astept sa ne vedem pe acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *