Drob de pui

Drobul de pui se pregăteşte foarte uşor şi este potrivit pentru cei care nu mănâncă carne de miel, aşa ca noi:P. Un aperitiv foarte gustos care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paşte. Reţeta aceasta este o bunătate, pe cuvânt!


Ingrediente:
700 gr ficat pui
1 legatură ceapă verde
1 legatură usturoi verde
3 ouă
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
sare
piper

1. Spălăm ficăţeii, îi curăţăm şi îi punem la fiert cca 30 minute.Se lasă la răcit, dupa care se toacă mărunt sau se dau prin maşina de tocat.


2. Spălăm ceapa şi usturoiul,le tocăm şi le călim cca 10 minute.



3. Adăugăm ceapa,usturoiul, ouăle şi verdeaţa.Amestecăm bine iar la sfarşit adaugăm sarea şi piperul.


4. Aşezăm compoziţia în tavă. Noi am folosit o tavă de chec.

5. Se dă la cuptor cca 35-40 de min la foc mediu.

Poftă bună şi Sărbători Fericite dragilor!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


4 răspunsuri la Drob de pui

  1. Simona

    incercati sa puneti in compozitie 2,3 oua fierte tari si taiate cubulete.este bun si aspectos. 🙂

  2. Zanzi

    Foarte buna reteta ,exact asa il fac si eu ,niciodata nu pun oua fierte in el ,noi il consumam la masa de Paste csi consumam si oua rosii , nu mai este cazul sa punem si in drob .
    Sarbatori fericite si pofta buna la – drob de pui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *