Crumble cu cireşe

În zilele călduroase, te poţi răsfăţa cu un desert uşor şi irezistibil. Iată o reţetă care se pregăteşte uşor şi este bună de te lingi pe degete.:))


Ingrediente pentru 3 porţii:

500 g cireşe
200 g făină
80 g unt
10 linguri zahăr
7-8 linguri nucă de cocos-opţional

1. Cireşele se spală şi se curăţă de sâmburi.

2. Se pun într-un castron şi deasupra presărăm 4 linguri de zahăr.
Între timp pregătim aluatul. Amestecăm cu vârfurile degetelor făina, zahărul, nuca de cocos şi untul, până obţinem un aluat sfărâmicios.
3. Ungem cu unt forme individuale sau o tavă.
4. Aşezăm un strat de cireşe şi deasupra sfărâmiturile de aluat.
5. Se introduce în cuptorul preîncălzit şi se coace până devine aurie, aproximativ 35 de minute.

Enjoy!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


6 răspunsuri la Crumble cu cireşe

  1. De mult timp ma pregatesc si eu sa fac un crumble, dar inca n-am apucat…asa ca nu-mi ramane decat sa gust de la voi 😛
    Arata apetisant si-mi plac si vasele 🙂
    Pupici!

  2. super delicios :* :*
    o zi minunata fetelor! pup

  3. Ma uit la ciresele din prima poza si inghit in sec… ca bine mai arata!

  4. Sisters' Kitchen

    He, he …asa mult ne bucuram ca a venit sezonul lor:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *