Biscuiți cu ciocolată și alune

E weekend, adică răsfăț și leneveala. Încercăm să avem măcar o zi pe săptămână în care să nu facem mare lucru, să ne bucurăm de ceea ce avem in compania oamenilor dragi. Adică ceea ce vom face astăzi:).Dar cum ne e greu sa stăm departe de cuptor am pregătit niște biscuiți care să ne facă ziua și mai frumoasă. Vă sfătuim sa faceți cât mai mulți pentru că vor dispărea imediat!

received_427899950747551
received_427899940747552

Ingrediente :
240 grame unt la temperatura camerei
240 zahăr brun
2 ouă
80 ml ulei
500 grame făină
3 grame sare
10 grame praf de copt
100 grame ciocolată neagră tocată grosier
100 grame ciocolată albă tocată grosier
250 grame alune nesărate tocate grosier

Mod de preparare :
1.Mixam zaharul cu untul până obținem o cremă o omogenă.
2.Adaugăm ouale unul câte unul până se încorporează bine.Adaugăm și uleiul puțin câte puțin.
3.Separat amestecăm făina cu sarea si praful de copt și le adaugăm peste compoziție.
4.Adaugăm ciocolata și alunele și dăm compoziția la rece 2 ore.
5.Pornim cuptorul la 165 grade si tapetam o tavă cu hârtie de copt.
6.Scoatem aluatul și îl întindem între două hârtii de copt. Decupam cu ajutorul unei forme, noi am folosit una rotundă dar puteti decupa cu orice formă aveti/vă place. Coacem biscuiții 15 minute la 165 grade și lăsăm să se răcească pentru ca sunt foarte fragezi și se vor rupe.
Nu aveți idee cât sunt de buni!

received_427899934080886
received_427899954080884

Cu drag,
Georgiana și Iolanda

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *