Biscuiţi cu banane

Din seria reţetelor împrumutate (de la mama lui Obi:)), am pregătit nişte biscuiţei numai buni de servit dimineaţa lângă cafea. Se prepară uşor şi se păstrează chiar şi o săptămână, într-o cutie de metal.


Ingrediente:
125 g unt moale
jumătate de cană de zahăr brun
250 g făină
un praf de bicarbonat
2 banane mari pisate
2 linguri esenţă de vanilie
40 g ciocolata-opţional pentru decorat

1. Untul se freacă spumă, adăugăm zahărul şi amestecăm bine.
2. Bananele pisate se adaugă peste crema de unt, apoi turnăm esenţa de vanilie.
3. Adăugăm treptat făina până obţinem un aluat mai gros decât cel de clătite.
4. Dăm drumul la cuptor, pregătim o tavă pe care punem o foaie de copt.
5. Cu lingura se pun gramăjoare de aluat, lăsând spaţiu între ele.
6. Se dau la cuptor pentru aproximativ 12-15 minute, întorcându-i şi pe partea cealaltă.
7. Când sunt gata se scot şi se lasă să se răcească, după care îi decorăm cu ciocolată.
                                                    Enjoy!
Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *