5 ani de Sisters’Kitchen ♥♥ . Bezele

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru noi. Pentru ca este aniversarea noastra. Pentru ca implinim 5 ani. Pentru ca ne plac bezelele. Pentru ca indiferent daca suntem sau nu active pe blog, acest loc reprezinta o parte din viata noastra. Asa cum spuneam si in anii anteriori, cel mai mare castig din blogging il reprezinta oamenii dragi cunoscuti prin intermediul blogului, momente petrecute alaturi de persoane care impartasesc aceeasi pasiune pentru mancare si nu numai. Va multumim si anul acesta pentru ca sunteti in continuare alaturi de noi si speram sa revenim in forta :))

Cu drag,

Georgiana si Iolanda Voinea

Iar reteta pentru aceasta ocazie speciala este….Bezele:simple, frumoase, elegante, preferatele noastre si nu doar ale noastre 🙂

IMGP9223

Ingrediente (aprox 30 bucăți):

4 albușuri( 12o gr albus)
250 gr zahăr pudră
1 linguriță oțet
1 praf de sare

Mod de preparare:

1. Preincalziti cuptorul la 100 de grade.
2. Puneti albusurile intr-un bol mare. Incepeti sa mixati si cand incepe sa se formeze spuma adaugati sarea si otetul.
3. Continuati sa mixati pana cand spuma se intareste putin, dupa care incepeti sa aduagti zaharul pudra putin cate putin.
4. Se mixeaza pana cand terminam de adaugat tot zaharul si spuma devine ferma si lucioasa.
5. Se aseaza cu mare grija spuma in sprit, sau se pun direct cu lingura. Se formeaza bezelele pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Timp de coacere, foarte important:
1h la 100 grade daca le vreti uscate
30 min la 140 grade daca se vor uscate la exterior si moi in interior

IMGP9224

Cateva sfaturi pentru reusita bezelelor gasiti aici.

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


2 răspunsuri la 5 ani de Sisters’Kitchen ♥♥ . Bezele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *