4 ani de Sisters’Kitchen

In ultimii 4 ani, 28 noiembrie nu a mai fost o zi oarecare, ci a devenit una dintre cele mai importante zile ale anului pentru noi. Este ziua in care am dat nastere blogului, locului nostru de joaca :)…cu aceasta reteta ­čśÇ (da, pozele lasa de dorit). Multe s-au schimbat de atunci si credem noi ca e de bine.
Cea mai mare bucurie, cel mai mare castig sunt oamenii pe care i-am cunoscut prin intermediul blogului, oamenii care ne citesc, ne cauta, ne cer pareri, ne critica, ne iubesc.
Mergem mai departe cu sufletul, pasiunea, entuziasmul, sarea si piperul, ingredientele noastre preferate!
Si iata ce am pregatit pentru aceasta zi speciala: rulada cu ganache de ciocolata alba si zmeura <3. rulada cu ganache de ciocolata alba si zmeura

rulada cu ganache de ciocolata alba si zmeura

Ingrediente:
6 ou─â
6 linguri de zah─âr
6 linguri de f─âin─â
1 linguriţă extract de vanilie
1 praf de sare
Umplutur─â ┼či decor:
400 ml sm├ónt├ón─â lichid─â dulce – noi am folosit Puratos
250 g ciocolata alba
zmeura
optional un biscuite oreo dat pe razatoare – pentru decor
*Preparare crema ganache:
Ciocolat─â rupt─â ├«n buc─â┼úi se amestec─â cu 200 ml sm├ónt├ón─â lichid─â la foc mic(f─âr─â s─â dea ├«n fiert), p├ón─â ce ciocolat─â se tope┼čte.
Se d─â la rece pentru 4-5 ore, dup─â care se mixeaz─â, p├ón─â c├ónd ob┼úinem o crem─â fin─â ┼či pufoas─â.
*Preparare rulada:
1. Albu┼čurile se bat spum─â cu un praf de sare, se ad─âug─â zah─ârul ┼či vanilia ┼či se bate ├«n continuare, p├ón─â c├ónd se ├«nt─âre┼čte din nou.
2. G─âlbenu┼čurile se freac─â cu o lingur─â de lemn ┼či se amestec─â cu f─âina.
3. Peste amestecul de g─âlbenu┼čuri ┼či faina se ad─âug─â treptat ┼či cu mare grij─â spuma de albu┼čuri, amestec├ónd u┼čor prin r─âsturnare.
4. Compozi┼úia de rulada se toarn─â ├«n tav─â tapetat─â cu h├órtie de copt. Dac─â tava este prea mare, se ung bine p─âr┼úile laterale cu unt ┼či se tapeteaz─â cu f─âin─â.
5. Tava se introduce ├«n cuptorul pre├«nc─âlzit pentru circa 15 minute la foc potrivit. ├Än primele 10 minute nu se deschide u┼ča cuptorului.
6. C├ónd rulada este coapt─â, se r─âstoarn─â pe un ┼červet umed, desprinz├ónd h├órtia imediat. Se acoper─â cu un ┼červet uscat ┼či lasa 3-4 minute pentru a se r─âci.
7. Se unge cu crem─â ganache. Foaia se ruleaz─â u┼čor cu ┼červetul. Se decoreaz─â cu restul de frisca batuta bine si zmeura.

ruladacu ganache de cioolata alba si frisca

Va multumim si va iubim!
Cu drag,
Georgiana si Iolanda

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


8 răspunsuri la 4 ani de Sisters’Kitchen

  1. Ile

    La mul╚Ťi ani!!! S─â v─â aduc─â multe bucurii ├«n continuare locul vostru drag de joac─â ­čÖé V─â pup!

  2. La mul╚Ťi ani cu multe ├«mpliniri ╚Öi realiz─âri!

  3. De 4 ani ati decupat din voi putin cate putin si ati inceput aici un lego. Asteptam piesele lipsa! ­čÖé La cat mai multi ani!

  4. La multi ani si multe retete minunate in continuare. Felicitari pentru tot ceea ce faceti!

  5. La multi ani, sisters! Ati evoluat frumos si sunt sigura ca o sa continuati asa :). Va imbratisez!

  6. Cristina

    Sper ca faceti si niste prajituri sau briose de Craciun !! :* Ador retetele voastre!!

  7. Rulada arat─â foarte bine, p─âcat c─â nu o pot degusta ­čśÇ .Mult─â s─ân─âtate

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *