Salată de bulgur cu fasole roşie

Dacă eşti în căutare de o reţetă nouă, fără grăsimi, cu puţine calorii, dar extrem de gustoasă, merită să încerci salata noastră. Combinaţia de bulgur-asezonat cu ulei de măsline extravirgin-şi fasole roşie face din această salată o masă echilibrată şi hrănitoare…şi se pregăteşte uşor:)


Ingrediente pentru 2 portii:
1 mână de bulgur (spărtură de grâu)
1 conservă de fasole roşie boabe
1 lingură pătrunjel tocat
2 fire de ceapă verde tocate
sare, ulei de măsline, zeamă de lămâie

1. Se pune bulgurul într-un castron mare. Se toarnă peste el apă fierbinte. Se amestecă bine şi se acoperă; se lasă deoparte 30 de minute.
2. Se desface conserva de fasole, se scurge bine de zeamă şi se clăteşte cu apă rece din belşug. Se pune bulgurul într-un castron, adăugăm pătrunjelul, fasolea şi ceapa verde. Se amestecă, se pune sare, ulei de măsline şi zeama de lămâie.

Se serveşte cu multă poftă!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


8 răspunsuri la Salată de bulgur cu fasole roşie

  1. cat de simpla pe atat de sanatoasa! 🙂
    pupici

  2. Andreea moldovanu

    super!

  3. Iubesc salata asta! Am luat acu ceva timp o fasole rosie dementiala de la plafar, nasol e ca trebuie s-o fiert dar asta e. Mai adaug tot in combinatia asta niste menta si musai usturoi 😉 delicioasa treaba. pupici

  4. Am incercat salata si a iesit exceptionala!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *