Paste cu sos de roşii şi busuioc

Din seria reţetelor rapide, astăzi avem în meniu aceste paste extrem de gustoase. Enjoy !

Ingrediente:
350 paste spirale
8 roşii
2 căţei de usturoi
1 mână de busuioc proaspăt
3-4 linguri de parmezan
sare, piper
2 linguri ulei de măsline

1. Pastele se fierb conform indicaţiilor de pe ambalaj. Când sunt fierte, se scot într-o sită şi se trec printr-un jet de apă rece. Se pun deoparte.
2. Încingeţi uleiul într-un wok, adăugaţi roşiile, usturoiul şi busuiocul tocate mărunt.

3. Lăsaţi amestecul la foc moderat timp de 15-20 de minute, până când roşiile se înmoaie. Asezonaţi cu sare şi piper după gust.
4. Adăugaţi pastele şi amestecati bine.
5.Serviţi pastele fierbinţi cu parmezan presărat deasupra.

                                                                      Poftă bună!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *