Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

O nouă săptămână şi o nouă reţetă de paste. Pentru că ne plac foarte mult, pentru că se pregătesc rapid şi te scot de multe ori din încurcătură. Atunci când ai musafiri sau când nu ai foarte mult timp de stat prin bucătărie. Şi uneori nici chef, asa că reţeta asta este foarte potrivită pentru una din situaţiile de mai sus. Ah, şi ne e dor de vacanţă, de mare, de soare…şi vouă, nu?:)

paste cu doua feluri de  peste

Ingrediente pentru 2 porţii:
paste (noi am folosit tagliatelle)
1 bucată potrivită de somon
2 bucăţi de file de cod
3 căţei de usturoi curăţaţi şi pisaţi
2 linguri de pătrunjel verde tocat mărunt
ulei de măsline
sare
1/4 linguriţă piper roz boabe sfărâmat

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Când pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apă rece şi le laşi la scurs.
2. Într-un wok sau o tigaie adâncă punem 3-4 linguri de ulei. Când uleiul este încins adăugăm peştele.

paste cu doua feluri de peste

Îl tragem în tigaie 3-4 minute, după care se adaugă usturoiul amestecat cu piperul roz şi pătrunjelul, lăsăm 1 minut, cât să se împrietenească şi adăugăm pastele. Se amestecă cu grijă şi se lasă 1-2 minute pe foc.

paste cu doua feluri de peste

Poftă bună!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


10 răspunsuri la Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

  1. Arata foarte bine! Vad ca va place mult pestele 🙂 Si eu am luat ieri un somn, care inca mai inoata :))) si care in curand va fi in paprikas

  2. Am auzit bine?? Paste cu doua feluri de pesteee?! OMG, vreau si eu!!! 😀
    Weekend frumos, pupici! <3

  3. Combinatia paste – peste este dementiala si arata teribil de gustos. Eu ador pastele, asa ca fur o portie.

  4. Bune bune aceste paste!

  5. Imi plac mult pastele cu peste iar ale voatra arata tare bine. Va pup fetelor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *