Paste cu brânză la cuptor

E luni şi ne e lene,dar nu atât incât sa nu mâncam:D.Am ales o rețetă simplă, care nu iți dă bătăi de cap în prepararea ei,adică paste cu branză la cuptor. Seamănă cu clasica budincă de paste cu brânză, doar ca rețeta e fără zahăr.
E un fel de mâncare potrivit pentru prânz sau cină, şi bun de luat pacheţel pentru serviciu,scoala,etc.
Vă dorim un început de săptămâna minunat şi spor la treabă!


Ingrediente pentru 2-3 portii:
200 g paste (de care vreţi voi)
130 g brânză telemea rasă
2-3 ouă
15 g unt (pentru uns tava)
sare, piper (atenţie la cantitatea de sare, deoarece telemeaua e destul de sărată)
1 mâna de caşcaval râs (pentru pus pe deasupra)
1-2 roşii tăiate felii (pentru pus pe deasupra)

1. Pastele se pun la fiert, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
2. Ouăle se bat bine cu un ţel, se adăugă telemeaua rasă, sarea şi piperul.
3. După ce pastele au fiert, se scurg de apă, si se trec printr-un jet de apă rece. Se amestecă cu ouăle şi brânza şi se pun într-o tavă unsă cu unt. Pe deasupra se pun câteva felii de roşii şi caşcavalul ras. Se introduce tava în cuptor pentru aproximativ 25 de minute (depinde de cuptor).



Poftă bună!

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly

Distribuie:


6 răspunsuri la Paste cu brânză la cuptor

  1. DiaMar bucataria galbena

    Super bine arata.Pup!

  2. Buna ziua!
    Cristina’s world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
    Mult succes!

  3. Mmmm…ce minunatie!!!Yum yum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *