Porridge (terci de ovaz) cu merisoare si scortisoara

Incepem dimineata in forta cu un terci de ovaz cu merisoare, caju, seminte de floarea soarelui si scortisoara, indulcit cu Green Sugar – indulcitor natural cu zero calorii.  Pentru noi este modul ideal de manca fulgii de ovaz, mai ales in perioadele mai reci ale anului, cand un terci de ovaz cald si aromat ne incanta papilele gustative. 14689099_10154643371789096_1678871516_o
Ingrediente pentru 1-2 portii:
70 g fulgi de ovaz
350 ml lapte (noi am folosit de migdale. dar se poate inlocui cu cel de vaca, de orez, de soia,etc)
2 lingurite scortisoara
merisoare, seminte de floarea soarelui, caju
2 plicuri de Green Sugar

14725307_10154643377674096_1361468143_o 14697185_10154643373469096_714025324_o

Mod de preparare:
1. Fulgii de ovaz se pun la fiert impreuna cu indulcitorul natural si laptele.
2. Se fierbe la foc mic timp de 10 minute, amestecand continuu.
3. Se pune terciul intr-un bol si pe deasupra punem merisoarele si restul de seminte.

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *