Omletă cu ton şi roşii

Neaţa!
Se spune că o zi bună începe cu un mic dejun consistent. În cazul nostru începe cu o omletă bună,bună!

P1010091 1024x683 Omletă cu ton şi roşii

Ingrediente pentru 1 porţie:
2 ouă
1/2 conservă de ton în suc propiu
2 roşii mici
1 fir de ceapă verde
sare, piper, oregano
1 lingură ulei de măsline
1 linguriţă de lapte


1.
Înr-un castron se bat bine ouăle împreună cu 1 linguriţă de lapte, sare, piper şi oregano.
2. Încingeţi bine uleiul într-o tigaie, de preferinţă de teflon. Se adaugă tonul şi ceapa şi se amestecă cu o lingură de lemn 2 minute.
3. Turnaţi compoziţia de omletă şi învârtiţi tigaia pentru a pregăti o omleta egală. Se prăjeşte la foc mic, până se încheagă pe margini.

P10100841 1024x683 Omletă cu ton şi roşii

4. Se întoarce cu grijă pe partea cealaltă, până se rumeneşte.
5. În ultimul minut se pun roşiile doar pe jumătate de omletă, după care se pliază.
P10100911 1024x683 Omletă cu ton şi roşii

Poftă bună!


10 răspunsuri la Omletă cu ton şi roşii

  1. Un mic dejun savuros! :*

  2. gen

    tonul se scurge de sucul propriu???

  3. andreea m.

    eheee..ce pofta mi-ati facut!

  4. Nicoleta Stefania (@bnyka)

    Varianta mea de omleta cu ton e diferita. Am facut o salata de ton maruntit cu ceapa, castraveti murati, rosii dupa care am asezat-o in omleta exact ca in imagine sa arate ca o branzoaica. A iesit extrem de mare si a fost buna si calda si rece.

  5. Yummy delicioasa la mic dejun. Interesanta ideea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>