Concurs cu premii sanatoase de la Solaris

Ca sa ne iertati ca in ultimul timp am cam tras chiulul pe aici, astazi venim cu un concurs pentru voi. Impreuna cu prietenii de la Solaris v-am pregatit unul foarte simplu, cu premii yummy. Noi am testat dejunul Kollatah, ne-a placut si vrem sa-l incercati si voi. Si e foarte simplu sa castigati:)

Conditii de participare:
1.Participantii sa fie fanii paginii de Facebook Solaris.
2.Ca sa castigati unul dintre premii, lasa-ti un comentariu la acest articol, in care sa ne spui cum ai prepara tu Dejunul Kollath. Varianta noastra aici🙂
3.Perioada de desfasurare 13.08-10.09.2004.
4.Vor exista 3 premii (3 castigatori)/1 cos disponibil pentru fiecare castigator. Fiecare premiu contine (1 x fiecare):
Dejun Kollath Goji si Pin
Mix Musli Fara Zahar
Deliciu Rosu
Covrigei chimen
Seminte salata 100g
5.Castigatorii vor fi alesi cu random.org.
produse solaris 2

Cu drag,
Georgiana si Iolanda

Update
Si castigatorii sunt:
PicMonkey Collage

Asteptam datele de contact pe mail contact@nullsisterskitchen.ro

Comentarii de pe Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Distribuie:


64 răspunsuri la Concurs cu premii sanatoase de la Solaris

  1. Alina Dumitrache

    As prepara dejunul Kollath cu iaurt si fructe de padure.

  2. Anca Rm

    Dejunul Kollath ar fi perfect cu fructe de sezon ,lasat de seara amestecul din plic in apa , iar dimineata amestecat cu fructe taiate cubulete , in acest moment piersici si pepene galben

  3. Andreias Daniela

    Modalitatea de preparare a dejunului Kollath

    Ingrediente pentru o porţie:
    – 2-3 linguri făină completă de grâu, proaspăt măcinată
    – 3-5 linguri de apă
    – 1-2 linguri zeamă de lămâie
    – 15-20 g fructe uscate, eventual mărunÅ£ite
    Р100 g de mere, rase doar ̨n momentul folosirii plus orice alte fructe de sezon, bine coapte

    Făina de grâu măcinată se va pune la înmuiat peste noapte la temperatura camerei într-un vas încăpător, preferabil din sticlă sau lut. Această reţetă se va prepara folosind doar apă, nu lapte. Dimineaţa vom constata că făina a devenit o pastă semifermă, uşor fermentată, având o valoare dietetică importantă. Într-un alt vas se pun la înmuiat pentru câteva ore fructele uscate şi mărunţite. În momentul în care vom dori să luăm micul dejun vom turna peste făina înmuiată fructele şi apa în care acestea au fost lăsate. Se adaugă două linguri de suc proaspăt de lămâie şi cele 100 g mere proaspăt rase şi orice alte fructe de sezon bine coapte şi zdrobite, sau chiar morcovi daţi pe răzătoarea mică. Se adaugă apoi peste amestecul obţinut, câteva nuci, migdale, sau seminţe crude (de susan, floarea soarelui, etc).
    Se poate adăuga miere şi câteva granule de polen. Amestecul rezultat trebuie să fie sub formă de pastă, nu foarte lichidă.

  4. liviu

    Cerealele se pun la înmuiat peste noapte la temperatura camerei într-un vas încăpător, preferabil din sticlă sau lut. Într-un alt vas se pun la înmuiat pentru câteva ore fructele uscate. În momentul în care vom dori să luăm micul dejun vom turna peste cereale fructele şi apa în care acestea au fost lăsate. Se adaugă două linguri de suc proaspăt de lămâie.

  5. Liliana

    As combina cu lapte de cocos, scortisoara si bucati de ananas proaspat 🙂

  6. Lara Grum

    Pentru o consistenta mai cremoasa as folosi un iaurt fin sau mascarpone si as adauga apoi fructe proaspete de sezon, bine coapte si zdrobite (zmeura/mure/piersici). As mai pune niste stafide, merisor si caju (pentru ca imi place foarte mult). Poate si un strop de zeama de lamaie

  7. Oana

    1 punga amestec de fructe uscate si grau macinat, 2 linguri zmeura, 3 linguri iaurt, 1 lingurita miere, 1 lingurita seminte de in, 1/2 lingurita scortisoara

  8. Cristina Popescu

    Mie imi place mult zmeura. As prepara Dejunul Kollath cu 1 punga amestec de fructe uscate si grau macinat, 100 grame zmeura, 100 grame mure.

  9. Oana R

    Mmmm, cu miere si iaurt grecesc 🙂

  10. Iordanescu Ancuta

    cu lapte de migdale, seminte de chia, indulcit cu putin sirop de agave si piersici proaspete

  11. Eu as mixa Dejunul Kollath cu un iaurt si as mai adauga fructe de padure in ea!

  12. dobrovicianu

    Dejunul Kollath: orz ,cu nuci, fructe uscate, miere si un pic de lapte.

  13. Emma Badea

    cu lapte de cocos si caise si merisoare confiate <3

  14. Eu as inmuia graul si fructele in lapte, nu apa si as amesteca cu felii de banana 🙂

  15. Adriana Elena Stanescu

    Las peste noapte Dejunul Kollath la inmuiat in apa, in doua boluri separate, dimineata le amestec cu miere si cu fructe de padure si savurez in liniste pe fotoliul din balcon, pana sa se trezeasca ai mei

  16. Crisan Laura

    Dejun kollath goji si pin, fructe de padure ( zmeura,afine,mure ) 2 lingurite de miere,2 caise <3

  17. La Dejunul Kollath as adauga, la final, miere si nuci 🙂

  18. camleia

    LApte cu 1 punga amestec de fructe uscate si grau macinat (150gr) si banana

  19. Ilies Daniela

    Propunerea mea pentru dejunul Kollath ar fi:
    Dejun Kollath cu Goji si seminte de Pin
    Ingrediente: 1(portie)
    1 punga amestec de fructe uscate si grau macinat (150gr)
    1 lingurita sirop de agave
    1 praf de scortisoara macinata si 1 praf de pudra de roscove
    fructe proaspete (zmeura)

  20. Dejunul Kollath are la baza grau macinat si amestecuri de fructe uscate si seminte crude

  21. Marton Monica

    Pun intr-un bol ceramic fructele uscate inmuiate in apa iar in altul graul cu apa cat sa-l acopere. Se lasa peste noapte. Dimineata se amesteca cele doua, se adauga miere, afinele si cardamon macinat.

  22. Toma Dana

    cu meriosoare si nuci 🙂

  23. Andra Pop

    Buna ziua!Am incercat deja Dejunul Kollath de la Solaris.Este super delicios si foarte usor de preparat.Se lasa de seara pana dimineata,atat graul,cat si amestecul de seminte si fructe la hidratat in vase din ceramica sau sticla separate.Dimineata se amesteca cele doua compozitii si se consuma cu mare pofta.Eu am adaugat putina stevie si scortisoara si le-am servit ca atare,fara sa mai adaug altceva.Cred ca mi-ar placea in combinatie cu zmeura pt.ca iubesc zmeura!
    Zile minunate va doresc!

  24. Pintilie Lorena Mihaela

    Buna,
    Faina inventie- acest mic dejun Kollath. Sanatos si practic. As lasa la inmuiat cele doua pungute-de grau si de fructe uscate si apoi dimineata le-as amesteca impreuna cu nectarine sau piersici. Dar si cu afine si zmeura ar merge. Am a nu ar fi bine sa fie amestecate cu produse lactate. Deci e un mic dejun sanatos si merge si in perioada de post.

  25. Bianca Rogoveanu

    Cu fructe goji si indulcit cu stevie !

  26. Andreea

    Eu le-as pune la muiat, cum ne indica si Solaris si dimineata le-as amesteca cu niste afine proaspete, ca tot e vremea lor.

  27. Ciocan Ioana

    Micul meu dejun ar consta din:
    1 punga amestec de fructe uscate si grau macinat (150gr)
    capsuni
    iaurt degresat – 1 pahar 400 ml

  28. Daniela Tabirtoiu

    FB: Daniela Gabriela Ionescu
    Preparare:
    Seara, se pune faina integrala de grau intr-un vas din ceramica sau sticla. Se adauga 3-5 linguri de apa. Se amesteca bine continutul si se lasa la temperatura camerei pana a doua zi dimineata. Astfel, toata noaptea, faina va absorbi apa, devenind o pasta. Intre timp, au loc transformari chimice de fermentatie, carora li se poate atribui o buna parte din valoarea dietetica a dejunului, precum si digestibilitatea sa.
    Intr-un vas intins, se pun la inmuiat 15-20 g fructe uscate (nuci, smochine, stafide, curmale, prune uscate, seminte de floarea soarelui decojite si neprajite, etc.), maruntite. Minimal, se pot folosi doar cateva nuci.
    A doua zi dimineata, continutul celor doua vase se va amesteca, folosindu-se totodata si apa de la inmuierea fructelor. Minimal, se adauga apoi 100 g de mere rase si stafidele. Merele vor fi rase in momentul servirii, pentru a se evita oxidarea. Se pot folosi insa si alte fructe (taiate ori zdrobite), in functie de posibilitati si de inspiratie. Se pudreaza apoi acest amestec cu scortisoara. Se poate adauga miere.
    Multumim pt concurs.

  29. Diana

    Cu lapte vegetal si fructe proaspete: caise, piersici, banane

  30. leonte carolina

    conform instructiunilor

  31. Maria B

    L-as prepara astfel:
    As lasa de seara la inmuiat „Dejun Kollath Goji si Pin” in lapte de migdale, iar dimineata l-as amesteca cu feliute de banana si l-as pudra cu scortisoara. Mmm…

  32. Aly White

    Cu banane, capsuni si miere.

  33. Iulian

    inmuiat in apa apoi as pune miere peste el.

  34. Claudia Stefan

    Pun intr-un vas fructele uscate inmuiate in apa iar in altul graul cu apa . le las o noapte la inmuiat,iar dimineata adaug miere ,coacaze si zmeura:)

  35. Rosulescu Eugenia

    cu fructe de sezon si indulcit cu miere poliflora !

  36. Gogoci Ramona Liana

    Pepene galben, zmeura, , mure si merisoare, miere

  37. Adyna_RADU

    Dejunul Kollath imi place cu fructe.Amestecul din plic se lasa de seara in apa, iar dimineata il amestec cu diverse fructe: piersici, caise, zmeura si cateva stafide

  38. Adyna_RADU

    Pun amestecul de deseara in apa,iar a doua zi dimineata il amestec cu fructe: caise, piersici , zmeura si cateva stafide

  39. Ursu Maria

    Aș adăuga, pe lângă ingredientele deja existente, puțin iaurt și aș înlocui afinele cu zmeură proaspătă. 🙂

  40. Diana Tarhon

    As prepara dejunul Kollath cu lapte de migdale, muuulte afine si mure. Yummy! 🙂

  41. Ioniche Daniela Iuliana

    micul dejun ar arata asa : cereale solaris , lapte de soia , fructe proaspete de sezon, dar musai banana…pofta buna !

  42. Ursu Maria

    Aș mai adăuga iaurt și aș înlocui afinele cu zmeură proaspătă

  43. Stefania Petcu

    Eu cred ca l-as pune intr-un vas cu apa, apoi dimineata l-as prepara cu putina miere, stafide si fucte de padure:)
    Fb:Stefania Petcu

  44. Anca Haba

    Atunci cand prepar Dejunul Kollath prefer sa inmoi semintele si fructele uscate in iaurt si sa le las peste noapte in frigider.Apoi dimineata adaug banane,pepene galben,nectarine sau alte fructe cum ar fi zmeura sau capsunile,in functie de sezon.
    Fb Anca Haba

  45. Amalia

    Cu iaurt si fructe de padure!:)

  46. alina gabriela

    As adauga iaurt grecesc, piersici si mure ca sunt de sezon, si un pic de miere!

  47. Mary_LENA

    As prepara dejunul Kollath cu piersici , iaurt si stafide

  48. GeorgiaN Radu

    Pun conținutul unei punguțe într-un recipient de sticlă , adaug apă exact atât cât să acopere grâul mărunţit din vas, las la înmuiat peste noapte.In alt vas înmoi fructele uscate, semințele mărunțite din pachet. Dimineața amestec conținutul celor două vase si adaug stafide.
    FB Radu Georgian

  49. ION Radu

    Las de seara la inmuiat cerealele si a doua zi dimineata , la micul dejun, adaug fructe deshidratate si miere

  50. punguta cu Dejun Kollath contine grau maruntit si un amestec de seminte si fructe uscate. L-am testat si mi-a placut tare mult! Este gustos, satios si il puteti prepara in zeci si zeci de feluri! in plus, ca sa-l pregatiti, aveti nevoie de maxim…5 minute! adica vreo 3 minute seara, si alte 2 minute de asamblat dimineata!

  51. Diaconu Luminita

    Puneti intr-un vas ceramic graul maruntit, iar in alt vas amestecul de seminte si fructe, acoperiti cu apa si lasati la inmuiat peste noapte (5-7 ore). Inainte de consum amestecati continutul celor 2 vase. Se poate adauga fructe proaspete: mere (rase sau cubulete), fructe de padure, coacaze rosii, capsune, gutui, rodii, goji, miere si scortisoara.

  52. sotir

    Buna ziua. Eu as mixa Dejunul Kollath cu un mar verde ras, putina scortisoara si cateva frunze de menta toccata. yummy

  53. lidia simion

    As prepara dejunul Kollath cu fructe confiate (caise, banane, smochine).

  54. Gheorghe Daniela

    As prepara dejunul Kollath cu zmeura, piersici, banane, nuci si miere.

  55. Stanila Raluca

    Grau maruntit si hidratat, piersica, para, zmeura, o lingurita de miere

  56. Zaloaga Ana-Maria

    As prepara cu iaurt indulcit cu miere sau sirop de agave.

  57. Ady Adyta

    Le-as amesteca cu afine proaspete si cu iaurtel simplu!

  58. Loredana Cenuse

    As prepara Dejunul Kollath cu 1 punga amestec de fructe uscate si grau macinat, 100 grame zmeura, 100 grame mure.

  59. Silvica Silvica

    cu un iaurt si as mai adauga fructe de padure

  60. Daniel Dani

    Dejun kollath goji si pin, fructe de padure ( zmeura,afine,mure ) 2 lingurite de miere,2 caise .

  61. Bucureanu Georgeta

    Cu banane, capsuni si miere.

  62. Bucureanu Vasile

    Cu lapte si fructe proaspete: caise, piersici, banane.

  63. Anna Rose

    As adauga banane, rodie, afine si iaurt. Simplu, delicios si hranitor.

  64. Poppy Honey

    As prepara dejunul Kollath cu fructe de padure: afine, zmeura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *